3x snelle eenpersoons maaltijd

snelle eenpersoonsmaaltijd

Ben jij gek op koken of juist helemaal niet? Zelf vind ik koken natuurlijk hartstikke leuk maar ook ik heb wel eens geen zin om te koken. Op avonden dat ik alleen moet eten omdat mijn vriend weg is heb ik er al helemaal geen zin in. Natuurlijk moet er wel eten op tafel komen want onze dochter van 3 jaar wil ook wel graag wat eten ;). Eet jij af en toe alleen of misschien wel altijd? Dan heb ik nu 3x een snelle eenpersoons maaltijd voor je bij elkaar gezet. Sla de maaltijd even op zodat jij geen eet-stress hebt op momenten dat je alleen ‘moet’ eten.

 

Gezonde eenpersoons maaltijd met zalm

snelle eenpersoons maaltijd

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Eenpersoons maaltijd wrap

snelle eenpersoons maaltijd

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Couscous salade met zalm

snelle eenpersoons maaltijd

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

 

Wat is jouw favoriete snelle eenpersoons maaltijd om te maken?

 

 

 

7 Replies to “3x snelle eenpersoons maaltijd”

  1. Ik ga vaak voor iets makkelijks zoals een wrap. Die couscous met zalm ziet er goed uit. Ga ik een keer proberen!

    1. Leuk Marije! Ja wraps zijn dan echt ideaal.

  2. Oh wat handig! Tijdje terug moest ik een week voor mij alleen koken en dat was echt even strugglen met wat je eet. Wraps zijn inderdaad ideaal daarvoor!

  3. Zo’n wrap is altijd een goed idee! Heerlijk, snel en voedend!

  4. Die couscous ziet er heerlijk uit! Koken voor één persoon is inderdaad niet altijd eenvoudig. Ik maak vaak een lekker pastaatje met een lekkere roomsaus of tomatensaus. Als ik echt aan de slag wil, schroom ik ook niet om te gaan voor eenpersoons lasagne of bijvoorbeeld moussaka. Mmm!

    1. O echt? Als ik alleen moet eten doe ik echt zo min mogelijk haha. Knap dat je soms zelf een lasagna in elkaar flanst!

  5. Hmmm die laatste met zalm, heerlijk! Leuke receptjes

Geef een reactie