4x nagerecht met chocolade

nagerecht met chocolade

Ik vind persoonlijk een nagerecht met chocolade het allerlekkerste om een diner mee af te sluiten. Of nou ja, eigenlijk vind ik een nagerecht ook zonder een diner vooraf heerlijk haha. Er is trouwens in Groningen zelfs een restaurantje die een heel diner met alleen maar nagerechten heeft. Een voor, hoofd, en tussengerecht van alleen maar toetjes. Ja daar moet ik echt nog een keer naar toe.

 

Maar goed ik dwaal af. Chocolade is iets wat bijna iedereen lust. Dus ben jij nog op zoek naar een lekker nagerecht met chocolade? Ik zet de lekkerste en makkelijkste recepten voor je op een rij!

 

Makkelijke chocolade taart

nagerecht met chocolade

Deze chocoladetaart maak je met maar 5 ingrediënten. Geen moeilijk deeg maken maar gewoon filodeeg gebruiken met een snelle vulling. Kan niet mislukken!

Recept kan je hier vinden.

 

Brownies

nagerecht met chocolade

Groot favoriet hier in huis maar uit zelfbescherming maak ik deze brownies niet zo vaak haha. Als ze eenmaal gemaakt zijn denk ik elke keer, aaaach ik neem er nog ééééntje. Ja ja, je kent het vast wel. Maar dit recept voor brownies is van Donna Hay en zorgt ervoor dat je moeiteloos de perfecte brownie maakt. Knapperige bovenkant en zacht van binnen, precies zoals het hoort. Doe er een bolletje vanille ijs bij, een paar verse aardbeien en je hebt een top nagerecht!

Recept kan je hier vinden.

 

Chocolademousse

nagerecht met chocolade

Deze chocolademousse is super machtig dus je hebt maar kleine porties nodig. Daarbij maak je het met maar 2 ingrediënten en kan dus echt-niet-mislukken!

Recept kan je hier vinden.

 

Witte chocolademousse

nagerecht met chocolade

Iets minder makkelijk om te maken dan de chocolademousse hierboven maar deze variant met witte chocolade is door de andere bereiding een stuk luchtiger. Super lekker en makkelijk van te voren klaar te maken.

Recept kan je hier vinden.

 

 

 

Dit waren mijn favoriete nagerechten met chocolade! Heb jij en favoriet nagerecht? Ben benieuwd!

 

 

 

Kopafbeelding: shutterstock.com

 

 

 

 

4 Replies to “4x nagerecht met chocolade”

  1. Chocolademousse doet het altijd goed bij mij 😊

    1. Haha jaaa zo lekker!

  2. Ik lust het allemaal wel! Ik vind chocolade als dessert ook altijd een goede keuze. Vooral mijn zelfgemaakte chocoladetaart valt altijd wel in de smaak. Het recept voor de mouse ga ik onthouden, dit wil ik met Kerst gaan maken als dessert

    1. Oeee zelfgemaakte chocoladetaart, dat klinkt goed! Heb nog nooit een chocoladetaart gemaakt 😀

Geef een antwoord