5X de leukste ijsblokjes

IJsblokjes, je kan er niet genoeg van in de vriezer hebben in de zomer. Met warm weer is bijna niks zo lekker als een verkoelend drankje in je hand. Nou kan je natuurlijk een standaard ijsblokje gebruiken maar er zijn ook veel variaties te koop. Ik zocht de leukste voor je op!

 

FRED Titonic IJsblokjesvorm

1. Als je goed kijkt zie je dat dit een ijsvorm in de vorm van de titanic is! Ik vond deze wel erg leuk, maar toen ik er langer naar keek is het misschien een beetje ongepast… Bijzonder is hij wel, hij is hier te bestellen.

 

ThumbsUp! Easy Peasy Sojaboon IJsblokjesvorm2. In de vorm van een boontje, waarbij de ijsklontjes de erwtjes zijn. Leuk bedacht! Hier o.a. te vinden.

3. Deze leukerd had ik ook op mijn verjaardag wishlist staan.  Ik heb deze in het geel en in het roze gekregen, zo leuk! Hier te vinden.

92000000203293184. Je kan natuurlijk ook een neushoorn ijsklontje in je glas doen! De reden dat er 2 bruine neushoorntjes bij staan is omdat je de silicone houder ook kan gebruiken om chocolaatjes mee te vormen. Deze en nog meer dieren vormpjes zijn hier te koop.

9200000027564969

5. Alle muziekliefhebbers maak je blij met dit gitaar-ijsblokje. Wat is deze gaaf. Benieuwd hoe lang deze ‘in vorm’ blijft! Hier te koop.

 

Heb jij ook leuke originele ijsblokjes in huis? Of koop je liever kant & klare ijsblokjes uit de supermarkt?

 

 

Volg je mij al op Social Media?
Facebook Twitter Pinterest Instagram

13 Replies to “5X de leukste ijsblokjes”

 1. Deze zijn wel heel leuk! Gebruik zelf altijd de gewone ijsblokjes, leuk idee!

  1. Ik zelf eigenlijk ook! Maar deze zijn wel heel bijzonder

 2. Aah! Wat een ontzettend leuke ijsblokjes! Die titanic versie is gaaf; perfect als cadeautje ook!

  1. Heb je in ieder geval een origineel cadeau, leuk!

 3. Vooral de derde is leuk!

  1. Grappig heh, deze ligt al bij mij in de vriezer 😀

 4. Ontzettend gaaf! Momenteel heb ik een lade in de vrieskist vol gekleurde ijsblokjes en wil deze voor de kinderen graag aanvullen met die geweldige gitaar.

  1. Wat een leuk idee!

 5. Wat een leuke ijsblokjes! Oh die erwtjes zijn zo schattig 🙂

  1. dankje Carolien!

 6. Wat zijn ze leuk! Ik gebruik ze nooit ijsblokjes omdat ik ze niet zo hygiënisch vind gezien ze ‘open’ in de vriezer zijn. De ananas vind ik echt heel leuk.

Geef een reactie