5x Wrap als lunch

wrap als lunch

Brood is een makkelijke keus als je snel wil lunchen. Veel mensen vinden het lekker maar het kan ook een beetje saai worden. Wat je misschien niet weet, is dat een wrap net zo makkelijk en snel te maken is als een boterham! Ik laat je daarom 5 lekkere en makkelijk recepten zien voor een wrap als lunch.

 

1. Wrap met rode biet

wrap als lunch

Klik op de foto om naar het recept te gaan.

 

 

2.Wrap met geitenkaas

wrap als lunch

Klik op de foto om naar het recept te gaan.

 

 

3. Wrap met avocado & spinazie

wrap als lunch

Klik op de foto om naar het recept te gaan.

 

 

4. Wrap met kipfilet & pesto

wrap als lunch

Klik op de foto om naar het recept te gaan.

 

5. Wrap met beenham & groene pesto

lunch wrap beenham

Klik op de foto om naar het recept te gaan.

 

 

Liever zin in een borrelhapje? Snij dan de wraps in kleine stukjes en doe er een prikkertje in 😉

 

 

17 Replies to “5x Wrap als lunch”

 1. Wraps zijn de beste uitvinding. Ook voor ‘s avonds even snel wat te maken. De kipfilet met pesto ga ik proberen!

 2. Wraps zijn zo makkelijk! Echt goede inspiratie, en lekker!

 3. Wrap met rode bieten lijkt mij verrassend lekker, deze combinatie is nieuw voor mij.

 4. Wat een heerlijke ideeën, die wrap met kipfilet en pesto lijkt me toch wel het lekkerste!

  1. Die doet het ook altijd goed op verjaardagen in kleine reepjes!

 5. kip pesto en beenham pesto is heerlijk!

  wij doen altijd roomkaas dan zalm, pijnboompitjes en sla.
  Of een wrap met filet american met een uitje en sla en peper en zout

  Altijd leuk en handig op een verjaardag

  1. O die 2 soorten klinken ook super lekker!

 6. Lijkt me heel lekker! Vooral de eerste! 🙂

  1. Thanks, is een hele lekker combi!

 7. Lekker. Wij eten ook regelmatig wraps als lunch. Vaak ook met kip en pesto 🙂

  1. Zo lekker en super simpel maar toch iets meer bijzonder dan een boterham 😉

 8. Ik ga dit echt eens proberen. Ziet er heerlijk uit! Ik ben al heel lang opzoek naar lekkere recepten voor wraps, maar tot op het heden heb ik nooit iets gevonden. Nu dus wel! Vooral die met geitenkaas spreekt me enorm aan! Liefs, Esmay

  1. Wat lief, bedankt Esmay. Hoop dat het lekker gaat smaken!

 9. Wat een lekkere combinaties! Ik sla dit even op bij mijn favorieten 🙂 ik maak vaak mini wraps voor bij een verjaardag of als er visite langs komt en ze vinden het altijd lekker maar ik wil toch wel eens wat variatie!

Geef een antwoord