6x lekkere ovenschotel

lekkere ovenschotel

Tot een tijdje geleden aten wij maar heel af en toe een lekkere ovenschotel. Maar sinds mijn zoontje geboren is, is het rond etenstijd echt spitsuur. Daarom vind ik ovenschotels tegenwoordig echt een uitkomst. Ik maak de ovenschotel dan meestal klaar nadat ik mijn dochter uit school heb gehaald, ruim alles op. En een half uurtje voordat we gaan eten schuif ik de ovenschotel in de oven. Perfect! Geen drukte rond etenstijd. En je hebt een lekkere warme maaltijd binnen no-time klaar.

 

Daarbij kan je dus ontzettend veel verschillende soorten ovenschotels maken. Zoals een Italiaanse versie, of een Mexicaanse ovenschotel met nacho’s. Of misschien eet jij koolhydraatarm? Ook dan heb ik 2 top recepten voor je! Klik op onderstaande foto’s om de recepten te bekijken!

 

 

Italiaanse ovenschotel

lekkere ovenschotel

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Broccoli ovenschotel met mozzarella (koolhydraatarm)

lekkere ovenschotel

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Makkelijke broccoli ovenschotel (koolhydraatarm)

lekkere ovenschotel

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Snelle vega ovenschotel

lekkere ovenschotel

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Mexicaanse ovenschotel met nacho’s

lekkere ovenschotel

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Vega ovenschotel met groente balletjes

lekkere ovenschotel

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

—–

 

Welke ovenschotel lijkt jou het lekkerste? En heb jij een favoriete ovenschotel die je graag maakt? Ben benieuwd!

 

 

 

Kopafbeelding: Shutterstock

 

5 Replies to “6x lekkere ovenschotel”

 1. Kijk dit zijn echt recepten voor mij.

  Met nachos maak je mij altijd blij en de broccoli ovenschotels lijken mij ook erg lekker

  1. Ja nachos is altijd een goed idee heh! 😀

 2. Mmm het ziet er allemaal heel lekker uit! Vooral die Italiaanse ovenschotel:)

 3. De broccoli schotel ga ik als eerste uitproberen.
  Zoek nog wel een kaas vervanger ivm allergie.
  Zelf maakt ik erg graag een prei/paprika schotel met geruwd gehakt en aardappelschijfjes .
  Ook een zoorkool schotel is favoriet. Gemaakt in laagjes van losse zuurkool, aardappel met steeds ertussen een gehaktprutje met ui, naar smaak gekruid en tomatenpuree . Echt heerlijk!

  1. Prei schotel is ook een goed idee! Ik ga eens even kijken of ik daar een lekker recept mee kan bedenken. Bedankt voor de tip!

Geef een antwoord