7 lekkere ontbijtjes die je moet proberen!

lekkere ontbijtjes

Je kan nooit genoeg ideeën hebben voor lekkere ontbijtjes. Persoonlijk ontbijt ik vaak met hetzelfde, gek eigenlijk want ik eet qua avond eten ook niet elke avond hetzelfde. Tijd om weer een beetje te variëren met het ontbijt! Vind jij het nu ook moeilijk om te bedenken wat je dan kan maken wat niet al te veel tijd kost? Dan heb ik 7 lekkere ontbijtjes voor je die je moet proberen!

 

Havermout

lekkere ontbijtjes

Super goedkoop, heel gezond, vult enorm goed en kan je het qua smaak heel makkelijk aanpassen. Dat is havermout! Een makkelijk recept kan je hier vinden.

 

Granola met yoghurt

lekkere ontbijtjes

Granola is eigenlijk gewoon een hip woord voor muesli/cruesli maar dan zelf gemaakt. Is heel makkelijk om te maken en je kan het makkelijk aanpassen naar je eigen smaak. Recept kan je hier vinden.

 

Pannenkoeken

lekkere ontbijtjes
Om ‘s ochtends te maken misschien een beetje te veel werk. Maar maak deze pannenkoekjes gewoon een dag van te voren en bewaar in de koelkast. Eventueel even opwarmen in een koekenpan of eet ze gewoon koud. Net zo lekker! Recept kan je hier vinden.

 

Smoothie

lekkere ontbijtjes

Een smoothie is altijd een goed idee. Doe er alleen niet al te veel fruit in want dan wordt het door alle fruitsuikers weer een ‘niet zo gezond’ ontbijtje. Maar er zijn genoeg lekkere en gezonde smoothie recepten te vinden. Zoals hier.

 

Smoothiebowl

lekkere ontbijtjes

Een smoothie maar dan iets dikker qua stuctuur en versierd met noten, kokosrasp en fruit. Iets meer werk dan een gewone smoothie maar echt de moeite waard om een keer te gaan proberen. Het proeft namelijk naar een mengeling van ijs en een smoothie. Zo lekker. Recept kan je hier vinden.

 

Yoghurt met aardbeien en koekjes

lekker ontbijtje

De combinatie van aardbeien en koekjes is natuurlijk zowieso al heel lekker. Doe hier nog wat yoghurt bij en je hebt een top combinatie! Recept kan je hier vinden.

 

Appel crumble ontbijt

lekker ontbijtje

Zoek je nu een echt ‘weekend ontbijtje’? Dan moet je deze appel crumble echt eens maken. Super gezond, geen slechte ingrediënten alleen heb je wel wat tijd nodig om het te laten bakken in de oven. Maar als je de tijd hebt, dan zeker uitproberen! Recept kan je hier vinden.

 

 

Dit waren mijn 7 ideeën voor lekker ontbijtjes voor een week! Wat is nu jouw favoriete ontbijtje? Laat het even weten! Dan heb ik weer inspiratie voor een volgende keer 🙂

 

 

Heb jij een van deze recepten uitgeprobeerd? Laat het dan zeker even weten op Facebook, Instagram of Twitter. Gebruik dan #EASYDAILYFOOD of tag mij in je foto. Vind ik leuk!

 

 

Kopafbeelding: Shutterstock.com

2 Replies to “7 lekkere ontbijtjes die je moet proberen!”

  1. Lekkere inspiratie weer!

  2. […] Lekker simpel toch? En de smaak is zoooo lekker! Je kan er natuurlijk nog fruit of bijvoorbeeld kokosrasp aan toevoegen maar ik vind de overnight oats zo het allerlekkerste! Liever een ander ontbijtje? Hier staan 7 lekkere ontbijtjes die misschien ook iets voor jou zijn, klik hier! […]

Geef een antwoord