7x maaltijd in 15 minuten klaar

maaltijd in 15 minuten klaar

Deze week geen weekmenu van wat ik de afgelopen week heb gegeten. Maar wel iets anders! Ik bedacht mij dat ik opzoek was naar maaltijden die snel klaar zijn, om de avond spits iets in te korten. Nu bedacht ik mij dat ik natuurlijk niet de enige ben die graag hele snelle maaltijden op tafel wil zetten! Maar ‘snel klaar’ alleen is natuurlijk niet genoeg, het moet ook nog eens gezond zijn en geen gekke ingrediënten hebben.

Nou dat is gelukt! Ik heb 7 maaltijden gevonden die je écht binnen 15 minuten op tafel hebt staan. Alle maaltijden zijn gezond, bevatten veel groente en zijn makkelijk om te maken. Klinkt goed toch?

 

Maandag
maaltijd in 15 minuten klaar

Groente pasta met pesto, een pasta gemaakt van groente die binnen 10 minuten klaar kan zijn. Klik HIER voor het recept.

 

Dinsdag
maaltijd in 15 minuten klaar

Thaise kokossoep – ik maak deze kokossoep zonder kip maar deze maaltijd kan je zowel voor een vleeseter als voor een vega eter klaar maken. Recept kan je HIER vinden.

 

Woensdag
maaltijd in 15 minuten klaar

Bloemkool couscous – couscous gemaakt van bloemkool. Een bord vol groente dus! Recept kan je HIER vinden.

 

Donderdag
maaltijd in 15 minuten klaar

Noodles met zoet-zure saus – zelf gemaakte zoet-zure saus met slechts een paar ingrediënten. Het hele recept is binnen 15 minuten klaar! Recept kan je HIER vinden.

 

Vrijdag
maaltijd in 15 minuten klaar

Quinoa met groente – Deze quinoa maaltijd maak je makkelijk een dag van te voren en is de volgende dag geschikt voor lunch én avond eten. Recept kan je HIER vinden.

 

Zaterdag
maaltijd in 15 minuten klaar

Eenpersoonsmaaltijd wrap falafel- In het weekend een lekker maaltijd maken voor op de bank? Deze eenpersoonsmaaltijd wrap heb je zomaar op tafel. Recept kan je HIER vinden.

 

Zondag
maaltijd in 15 minuten klaar

Skinny pizza’s – Als afsluiter van het weekend deze lekkere gezondere pizza’s! De bodem is gemaakt van een wrap en je kan er op doen wat je maar wilt. Recept kan je HIER vinden!

 

 

Ga jij een van deze super snelle maaltijden maken? Gezond eten kan dus prima als je weinig tijd hebt, zeker met deze gezonde 15 minuten maaltijden!

 

 

Kopafbeelding: Shutterstock.com

 

 

 

 

6 Replies to “7x maaltijd in 15 minuten klaar”

  1. Handig zulke recepten! Ga ze zeker opslaan.

    1. Wat leuk Marije! Benieuwd welke je als eerste gaat maken 😀

  2. Top, dank voor de inspiratie. Ik ben dol op ”snel klaar” maaltijden! Ik vind vooral die pizza die je dan op een wrap maakt onwijs handig, binnen no-time klaar en nog mega lekker ook.

    1. Lief! Ja die pizza is zo makkelijk en lekker!

  3. Wat zien de recepten er heerlijk uit! Binnenkort ga ik zeker de groene pasta met pesto maken!

    1. Leuk Celine! Benieuwd wat je er van vind!

Geef een antwoord