Snel ontbijten? 7x smoothie als ontbijt!

smoothie als ontbijt

Kan jij ‘s ochtends wel wat extra tijd gebruiken? Dan is een smoothie ontbijt een goed idee. Je kan alle ingrediënten voor de smoothie in een blender doen, even kort mixen en je ontbijt is klaar. Heb je nou heel veel haast? Giet de smoothie dan in een meeneem beker en drink je smoothie onderweg naar je werk of school op. Oké, als je op de fiets gaat zou ik de smoothie even bewaren tot je bent aangekomen op je bestemming ;).

Ik laat je 7 van mijn favoriete smoothies zien, wil je het recept van de smoothie bekijken? Klik dan op de afbeelding en je gaat rechtstreeks naar het recept!

 

Magere blauwe bessen smoothie

smoothie als ontbijt

 

Tropische kokos smoothie

smoothie als ontbijt

 

De groene smoothie die wél lekker is

smoothie als ontbijt

 

Smoothie met gember

smoothie als ontbijt

 

Aardbei & munt smoothie

smoothie als ontbijt

 

Breakfast smoothie

smoothie als ontbijt

 

Sinaasappel framboos smoothie

smoothie als ontbijt

 

 

 

Dit waren mijn favoriete smoothie combinaties! Natuurlijk kan je met elke soort smoothie ontbijten maar de ene combi is nou eenmaal lekkerder dan de andere. Dus ik hoop dat ik je zo genoeg inspiratie heb gegeven voor een lekker smoothie ontbijt!

 

 

Ontbijt jij wel eens met een smoothie?

 

 

12 Replies to “Snel ontbijten? 7x smoothie als ontbijt!”

 1. Oei in dit lijstje zitten er wel een paar hele lekkere die ik wil proberen. Ik ontbijt eigenlijk nooit met een smoothie omdat ik bang ben dat het net niet genoeg is. Ik drink het altijd als een tussendoortje.

 2. Die met gember ziet er toch ook wel lekker uit, ik heb dat nog nooit eerder gehad maar moet het toch maar eens proberen..

 3. Ik zou het alleen al doen om de mooie kleurtjes van de smoothies! Wat zijn ze vrolijk!

  1. Ja lekker heh! Mijn smoothies worden meestal roze aangezien ik er vaak aardbeien door doe. De andere kleurtjes zijn inderdaad ook leuk en lekker! 😉

 4. Wat een heerlijke varianten!

 5. De breakfast smoothie lijkt mij toch wel het lekkerste, al zien ze er allemaal erg goed uit! 🙂

  1. Dankjewel, ja de breakfast smoothie vult ook enorm goed!

 6. Super handig dit! Ik eet eigenlijk s ochtends niet, maar mijn voornemens van 2017 is dat ik het gewoon moet doen. Ik eet nu elke keer yogurt met fruit, maar dit is ook erg handig. Thanks!
  XxX

 7. Super leuk! ik heb sinds kort een slowjuicer dus ik ben die aan het uitproberen. liefs en thanks for the inspiration! X

  1. Bevalt de slowjuicer je goed? Ben er erg benieuwd naar!

Geef een reactie