Boodschappen vergelijken met superscanner.nl

superscanner.nl

Boodschappen doen is iets wat iedereen wekelijks of soms zelfs meerdere keren per week doet. Aangezien het een van de grote vaste lasten is vind ik het altijd leuk om nieuwe besparingstips te vinden. Zo deelde ik al ‘geld besparen op de boodschappen’ deel 1 & deel 2. Toen Superscanner.nl contact met mij zocht om te vertellen over hun website was ik dan ook meteen enthousiast.

 

Wat is superscanner.nl

Kort gezegd, een website waarop je producten uit de supermarkt kan vergelijken. Zo kan je jouw favoriete producten opzoeken en kijken bij welke supermarkt deze het goedkoopste is. Superscanner.nl heeft zo goed als alle producten in hun database zitten van de grootste supermarkten zoals;

 • AH
 • Jumbo
 • Plus
 • Deka
 • Coop
 • Spar
 • Hoogvliet

 

superscanner.nl

 

Waarom is het handig?

Zelf doe ik mijn boodschappen bij de AH, Jumbo en de Lidl. Het hangt er een beetje vanaf waar ik op dat moment in de buurt ben. Doe jij de boodschappen ook bij meerder supermarkten? Dan kan je via deze handige website nu kijken waar een product goedkoper is en hoeveel het scheelt.

Ook kan je alle producten in je virtuele boodschappen mandje doen om te kijken hoeveel je hele boodschappen mand zou kosten bij bijvoorbeeld de AH of bij de Jumbo.

 

superscanner.nl

 

Mijn mening

Ik vind het erg handig om zo te zien waar mijn favoriete (duurdere) producten nu eigenlijk goedkoper zijn. Het is misschien niet iets wat je elke week gaat doen, maar dat hoeft ook niet. Als je eenmaal weet waar jouw boodschappen het goedkoopste zijn, dan kan je die voortaan uit de goedkoopste supermarkt halen.

Ik vind het een hele handige website om te gebruiken, zo kwam ik erachter dat de quinoa die ik altijd koop, bij de Jumbo 21 cent goedkoper is dan bij De AH (waar ik het meestal koop). Het zijn maar kleine beetjes geld, maar op een hele boodschappen kar kan het je al snel veel geld schelen!

 

 

Was jij al bekend met Superscanner.nl? Ik ben erg benieuwd welk product jij als eerste gaat opzoeken!

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

 

 

 

 

 

10 Replies to “Boodschappen vergelijken met superscanner.nl”

 1. Handig om je boodschappen een keer te vergelijken. Moet wel toegeven dat ik liever lui dan moe ben en uiteindelijk toch voor de appie zou kiezen. Vind dat gewoon een fijne supermarkt.

 2. Wat handig, ik had hier eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Moet wel zeggen dat ik het veel werk vind op uit te zoeken wat elk product, ik ga dan liever langs twee winkels waar ik al mijn boodschappen kan doen 🙂

 3. Ik ben net zoals Marije, ik vind het een handige app, maar in praktijk ga ik gewoon altijd naar de Appie.

 4. Lijkt mij heel handig maar ik ken mijzelf en zal dit nooit gebruiken 🙁

 5. Superhandig, ik kende het niet en wat een enorm verschil op de foto van de Quinoa!

  1. Ja heh! Al zal de goedkoopste prijs vast een aanbieding zijn maar toch!

 6. Superhandig! Ik haal het meeste altijd bij Lidl 🙂 lekker cheap 😉 maar sommige producten vind ik inderdaad lekkerder bij andere supermarkten!

 7. Ik kende dit niet, maar het lijkt me zeker handig!

 8. Ik was er nog niet mee bekend, maar voor mijn wekelijkse boodschappen is dit wel een handige tool! Bedankt!

 9. Dit is écht heel handig! Ik ga vaak naar de AH bij m’n werk maar vlakbij huis zit de Jumbo.. dus ik zou het kunnen gebruiken en zo slim kunnen kiezen als ik echt heel erg eens op de centen moet letten 😀

Geef een antwoord