Cosy & Trendy, Black Yoru!

servies cosy en trendy

Ik ben gek op mooi servies. En dan niet in de zin van ‘ooh ja, leuk’. Neeeee, ik kan uren op internet rondkijken en verschillende bijzondere bordjes, kopjes en schaaltjes in mijn digitale winkelmandje doen. Wanneer er dan een doos met borden binnen komt ben ik dolgelukkig.

 

Mijn servies smaak is heel verschillend. Ik heb hele kleurrijke borden en kommetjes maar ik ben op gek op servies dat handgemaakt is, of lijkt. Rustiek, wit, grijs of donker. Ik vind het prachtig. Toen ik de servies lijn Cosy & Tendy Black Yoru tegen kwam op het internet was ik meteen verkocht. Zo mooi en bijzonder is dit servies gemaakt.

 

Cosy & Trendy

Op cookinglife.nl kan je veel verschillende merken vinden met kook artikelen, waaronder de servies lijn van het merk Cosy & Trendy. Dit merk verkoopt alles, van standaard witte borden tot de aller mooiste gekleurde borden. Maar nu dus ook de borden waar ik gek op ben, de borden die een meer rustieke uitstraling hebben.

servies cosy en trendy

 

Black Yoru lijn

Sinds kort is daar de nieuwe servieslijn Black Yoru aan toegevoegd. Bijzondere schalen, kopjes en borden. Ik kreeg een pakket met verschillende items toegestuurd en die wil ik je heel graag laten zien! Het is servies dat verschillende kleuren heeft. Van zwart, naar blauw met een veegje licht erdoor. Ik zou zeggen, een foto zegt meer dan 1000 woorden dus ik laat het servies graag aan je zien door middel van deze foto’s!

servies cosy en trendy

Deze schaal is te gebruiken voor een lekkere salade of om een klein voorgerecht mooi op te presenteren, het kleine schaaltje is perfect voor een dressing of sausje.

 

servies cosy en trendy

Dit schaaltje is iets groter dan die op de vorige foto. Lekker voor bijvoorbeeld olijven of een dipsausje.

 

servies cosy en trendy

Dit is een van mijn favoriete items uit de Black Yuro lijn. Deze langwerpige schaal. Leg er bijvoorbeeld deze Italiaanse prikkers op. Of zet het klein schaaltje met dipsaus in het midden en leg er blokjes kaas op.

 

servies cosy en trendy

 

 

 

Wat vind jij van deze zwarte servies lijn? Benieuwd geworden naar wat er nog meer te koop is binnen deze Black Yoru lijn? Klik hier om naar de website te gaan!

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

 

 

 

 

 

 

2 Replies to “Cosy & Trendy, Black Yoru!”

  1. Wauw, mooi servies is dit zeg!

    Ik ben opgegroeid in de serviezen en van deze gaat mijn hart sneller slaan.

    1. Ja mooi is ‘ie heh!

Geef een reactie