Food cravings #3

food cravings

Het einde is in zicht! Ik ben vandaag 37,5 week zwanger (ja ik tel zelfs af in halve weken haha). Nog even en dan is ons tweede kindje geboren. Het voelt alsof ik inmiddels al 2 jaar zwanger ben en tegelijkertijd alsof deze zwangerschap voorbij is gevlogen. Bij mijn eerste zwangerschap had ik extreem veel bekkenpijn waardoor de dagen eindeloos lang waren. Dit keer heb ik ook wel bekkenpijn maar is het allemaal veel beter te doen en kan ik nog gewoon het huis uit e.d. Mede daardoor is de tijd omgevlogen en is het daarom alweer tijd voor de laatste Food cravings van deze zwangerschap!

 

Vandaag mijn huidige favoriete food items in food cravings #3!

 

 

Ik heb nu heel veel zin in..

 • Beschuit met hagelslagZodra ik ‘s ochtends wakker wordt heb ik meteen zin in beschuit met hagelslag. Het liefst met roomboter maar met gewone boter mag ook haha. Mijn vriend smeert dit elke ochtend voor mij, lief heh. Ik speel de ‘zwanger-kaart’ nog even zo lang het nog duurt haha.

food cravings

 

 • Rijst chipsJaaaaaren geleden lagen mijn favoriete rijstsnacks in de supermarkt. Het was een gele verpakking met daarin ‘rijst rondjes’ met kruiden en zeezout erop. Zo lekker maar helaas al jaren niet meer te koop. Toen zag ik deze rijstchips in de schappen liggen. Iets minder lekker dan mijn oude favoriete maar zeker heel lekker. Eigenlijk gewoon een heel knapperig chipsje met een beetje zeezout. Lekker!

food cravings

 

 • Cola – Ik drink het niet heel veel omdat ik er maagzuur van krijg maar ik heb, vooral ‘s avonds, erg zin in cola. En dan niet uit een fles maar uit een blikje. Haha raar heh? Maar ik vind niks zo vies als cola zonder prik. En cola uit een fles is na 1 dag altijd al prikloos. Zo irritant. Daarom cola uit een blikje!

 

 

Ik heb totaal geen zin in..

 • Koken – Haha ik heb echt totaaaaal geen zin om te koken aan het eind van de dag. Ik ben dan moe, lui en gewoon een beetje gaar. Natuurlijk maak ik wel eten maar gewoon niet zoveel zin in de laatste tijd. Normaal gesproken vind ik het eten koken best wel relaxed en ontspannen. Zowieso kook ik alleen maaltijd die snel klaar zijn maar de laatste weken kook ik het liefst iets binnen 15 minuten. Daarom veel makkelijke, snelle maaltijd in de weekmenu’s van de laatste tijd!

 

 

 

Dit was alweer de laatste foodcravings van deze zwangerschap! De vorige food cravings kan je hier & hier terug lezen.

 

 

9 Replies to “Food cravings #3”

 1. Die rijst crackers zijn super lekker. Bij de Oriental hebben ze er verschillende varianten van. Mijn favoriet is de wasabi maar dat is nu natuurlijk geen optie voor jou 😂😂

  1. Hahaha nee dan sta ik echt in vuur en vlam denk ik door het maagzuur haha

 2. Er gaat niets boven een beschuitje met een dikke laag roomboter en lekkere hagelslag.

 3. Die beschuitjes met hagelslag waren hier ook een tijdje van de partij 😀

  1. Haha ja lekker heh! Heb je nog meer speciale cravings momenteel?

   1. Vooral veel zin in zoet 😛

 4. Spannend hoor, het duurt nu echt niet lang meer!! Ik drink cola ook altijd het liefst uit een blikje, hoe meer prik hoe beter!

 5. Oh heel herkenbare dingen! Ik dan met name de cherry variant van de cola;-) en ik at rijstwafels ipv chips. De hagelslag at ik ook zo uit het pak trouwens!

Geef een reactie