Fruit.nl (winactie gesloten)

fruit.nl

Ik hoorde enige tijd geleden een reclame op de radio van Fruit.nl. Ik dacht ‘fruit kopen in een box, waarom?‘. Ik ging daarom eens kijken op hun website want ik was erg benieuwd wat het idee achter de radio reclame was. Fruit.nl verzorgt fruitboxen die gratis thuis bezorgd worden. Een soort maaltijd box maar dan met fruit. Ik besloot de fruitbox te testen om te kijken of het ‘iets was’ en hoe vers het verse fruit nog was toen het bij mij aan de deur kwam. O en ik mag een (enorme) fruitbox weggeven!

 

De fruitbox

Het principe is heel makkelijk. Je kiest een abonnement wat goed bij jou past. Woon je bijvoorbeeld alleen of met een gezin? Eet je veel fruit en wil je wekelijks een box ontvangen of slechts om de week? Alles kan.

 

fruit.nl

 

De prijzen van de fruitboxen liggen tussen de €15,95 en €34,95, afhankelijk van de hoeveelheid fruit je wil ontvangen. Je kan op Fruit.nl heel makkelijk aangeven voor hoeveel personen je een fruit box wil ontvangen, of je deze elke week op bijvoorbeeld 1x per maand wil ontvangen en vanaf welke dag je deze thuis wilt hebben. Gemak dient de mens!

 

Waarom een fruitbox

Wij eten thuis heel veel fruit en ik til mij wekelijks een breuk aan de zware boodschappen. Natuurlijk komt dit niet alleen door het fruit maar wel voor een groot deel. Fruit is zwaar en als je voor bijvoorbeeld 3 mensen fruit koopt voor een aantal dagen dan is dit nogal wat gewicht. Daarbij koop ik eigenlijk altijd hetzelfde fruit, paar bananen, appels en peren. That’s it. Een fruitbox wordt gratis bij je thuisbezorgd. Het fruit is ontzettend vers en helemaal onbeschadigd (geen plekjes, deukjes, of kapot fruit). Dit scheelt je dus ontzettend veel sjouw werk tijdens de boodschappen.

Daarbij is het leuk om eens ander fruit te proberen! Zo had ik nog nooit mineola’s gekocht maar deze zaten wel in de fruitbox. Blijkt dat zowel ik als mijn dcohtertje dit ontzettend lekker vind. Leuk om eens ander fruit te eten dan de standaard appel of banaan. Ook zit er in elke box een tropische vrucht met hierbij een blaadje met info over deze vrucht.

 

fruit.nl

 

Zou ik de fruitbox aanraden

Daar kan ik kort over zijn, absoluut! Helemaal als je in de stad woont en geen auto hebt om je boodschappen te vervoeren. Gezond eten is iets waar veel mensen mee bezig zijn en veel fruit eten hoort hier wat mij betreft bij. Ik zou de box daarom zeker aanraden.

 

fruit.nl

WIN EEN FRUITBOX! (winactie is inmiddels afgelopen)

Heb ik jou enthousiast gemaakt en ben je gek op fruit? Je kan nu een enorme fruitbox winnen! In samenwerking met Fruit.nl mag ik namelijk een fruitbox weggeven.

 

 

Wat moet je hiervoor doen? Nou niet veel!

 • Volg mij op FACEBOOK of INSTAGRAM
 • Laat hieronder in de reacties even weten met welke naam je mij op 1 van deze 2 (of beide) kanalen volgt.

 

 

De winactie loopt tot zondag 11 september 2016! (De winnaar heeft inmiddels persoonlijk bericht gekregen).

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

 

 

 

37 Replies to “Fruit.nl (winactie gesloten)”

 1. Leuk en handig idee! Ik sleep mij ook altijd suf aan fruit maar ik vind het zo lekker. Minneola’s zijn echt favoriet hier!

 2. Hier ben ik wel benieuwd naar! Ook hier gaat er heel wat fruit doorheen in de week. Ik doe graag mee met de winactie (volg je op IG en FB)

  1. Dat zou ik zeker wel eens willen uitproberen! Ik ben een trouwe volger op Insta en Twitter.. oh oeps die laatste doet nu niet meer voor deze leuke en gezonde actie.. nou ja komt hoop ik goed! Martin 😉

 3. Lijkt mij heerlijk! Peyton reeves

 4. Super leuk en lekker mijn gezinnetje eet veel fruit ook voor mee naar school voor me zoontje van vier vind het heerlijk om fruit te kiezen wat die mee mag nemen 😀 ik volg je op fb (Carolien Schutte) en ik volg je op ig (carolien_in_love_to_make_art)

 5. Daar heb ik wel belang bij. Ik koop ook vaak hetzelfde fruit maar kom niet altijd aan mijn dagelijkse hoeveelheid van 2 stuks fruit. Mijn man en ik hebben ons net voorgenomen om meer fruit en groente te eten dus deze box zou een mooie start zijn om ons hierbij op weg te helpen. Ik volg je op facebook .

 6. Superleuke actie! Ik volg je op fb en op IG (dat laatste onder glutenvrij Inge). Ben heel erg benieuwd naar dit pakket, duimen maar 👍

 7. Liesbeth Bos-van Leeuwen zegt: Beantwoorden

  Ik ben ook wel heel benieuwd! Wij zijn gek op al het fruit hier. Stijn (zoontje) zijn favoriet is toch wel de banaan, daar krijgt hij er wel 4 van in de week (bijna elke dag 1) en dan krijgt hij er nog een willekeurig stuk fruit bij. Kersen en perziken vindt hij op het moment erg lekker! Maar dat kan zo weer verschillen. Ook ik zorg ervoor dat ik twee stuks fruit per dag krijg, want 26 weken zwanger. Geen probleem, ook ik ben er gek op. Mijn man vindt 1 stuk fruit per dag genoeg, gaat mee naar zijn werk. Maar dan zit je dus op 5 stukken fruit per dag! 35 per week, hahaha. Niet normaal! De hele exotische stukken fruit hebben wij ook nooit, heb bijvoorbeeld nog nooit een kaki gegeten. Toch wel benieuwd naar! Ik volg je trouwens op beide kanalen, lizzelies op IG, gebruikersnaam op Facebook is volgens mij liesbeth_v_l.

 8. Oh dit is ideaal he? Toen wij net verhuisd waren met kantoor kregen we ook zoiets dergelijks cadeau van een klant. ZO fijn, het scheelt idd zoveel sjouwwerk met de boodschappen. Ik zou hem ook wel willen winnen 😀
  Ik ben hetismarg en je weet dat ik je volg overal 😀 #stalker haha!

 9. Leuk! Ik doe graag mee! Ik volg je op FB onder de naam: https://www.facebook.com/yvon.weel en op insta: yvonweel.

 10. Wat lijkt me dat lekker om te proberen, en kan er gelijk een tasje fruit mee naar Zwolle, naar ons fruitmeisje Michelle, onze dochter die daar net op kamer is gaan wonen!
  Ik volg je op FB, mijn naam is Diana Jansen-Hasselbach

 11. Wow, die box ziet er erg goed uit. Lijkt me zeker het proberen waard.
  Het scheelt in ieder geval in het sjouwen met boodschappen wat met 2 kleine kinderen erbij toch al niet zo’n succes is.
  Ik volg je op instagram (msevity) en Facebook (Yvette Bakker)

 12. Wat een leuk idee! Ik neem me elke keer voor om meer fruit te eten, maar op de een of andere manier vergeet ik het altijd te pakken 😕. Ja , ik weet het, heel slecht. Mijn man neemt elke dag 1 of 2 stukken fruit mee naar zijn werk. Iets waar ik dus zeker nog van kan leren 😉. Ik volg je op fb onder de naam Ilona Deelman-Saalbrink. Succes met je blog 👍🏻

 13. Wat leuk dat je een fruitbox mag weggeven! 🙂
  Zelf ga ik nog altijd naar de supermarkt om boodschappen te doen, maar wie weet ga ik ooit nog overstag en laat ik het thuis bezorgen.
  Ik volg je op Instagram met de naam @beproud.ofyourself

 14. Wauw dat zou super zijn! Net begonnen met proberen om gezonder te leven, zou dus ontzettend van pas komen!
  Ik volg je op instagram onder de naam; alinaa10x

 15. Ik herken het gesleep met fruit (en groent) van de markt, we zijn met 5 thuis dus dat is best veel. Ik volg je op instagram (erikvanwalree)

 16. Super toffe actie, als mijn feed kijkt op IG (ottenvandijk) kun je zien dat ik dol ben op fruit🍌🍏🍓🍒🍉🍑🍍🍇. Nu duimen maar

 17. Oh heerlijk! Ik eet heel graag fruit ( mijn buik iets minder ) ik ben er dol op. Ik volg je op IG. Iriskolff

 18. Wat een goed idee!!
  En tof dat je een box mag weggeven ☺️
  Ik zou de box heel graag winnen voor mijn mama, die kan wel wat extra vitamientjes gebruiken.
  Oh en ik volg je al een hele tijd op Instagram en sinds net ook op Facebook 😊
  Groetjes

 19. Wauw dat is nog eens gaaf!! En wat een super idee!! Hier gaat er ook erg veel fruit door, we zijn met ons 3en en onze kleine meid is er ook gek op! Probeer ook veel af te wisselen!!

  Follow you @ insta & twitter✌🏻️

  Succes!!

 20. Nathalie Sneepels zegt: Beantwoorden

  Wauwwww lijkt me geweldig om zo’n box met vers fruit te ontvangen. Fruit is bij mij niet aan te slepen omdat ik het echt elke dag eet, voornamelijk dmv snacks en/of smoothies! Ik volg je op Insta: nathaliesneepels en op Facebook: Nathalie Sneepels 💕😘 Succes met je leuke blogs!

 21. Wat een leuk concept zeg. Ik kende het helemaal niet. Lijkt me handig, want ik stouw nu altijd de bakfiets vol en moet dus sjouwen. Ik zou het graag proberen.

  Ik volg je op Facebook!

 22. Nu de school weer is begonnen komt zo’n fruitbox goed van pas!

 23. Lijkt me fantastisch. Fruit is hier niet aan te slepen 🙂
  Ik volg je op Facebook. Mijn naam is Sibbelina de Jong-Weening

 24. Leuk! Ga nu altijd apart naar de groenteboer voor fruit, omdat het fruit daar veeeeeel lekkerder is dan in de supermarkt. Ik ben benieuwd naar zo’n box😊 Volg je op Facebook onder mijn eigen naam. Maureen Lukas

 25. Ik vind het een hele fijne box! Leuk dat je een mag weggeven.

 26. Wat ontzettend handig dit. Bij mij schiet fruit kopen er meestal bij in en als ik ‘t dan koop zijn ‘t meestal appels of aardbeien (lekker eenzijdig dus). Tof initiatief! Ik volg je trouwens op beide kanalen met ‘t account blogstertogo 🙂

 27. […] Fruit.nl + Win een enorme fruit box! […]

 28. Marja (scorpio062) zegt: Beantwoorden

  Het lijkt mij super leuk om de fruitbox uit te mogen proberen,er gaan hier net wat je zegt eigenlijk elke week de standaard fruitsoorten door.En ben wel in voor wat nieuws,zeker de tropische fruitsoorten daar ben ik heel benieuwd naar omdat die hier op t dorp niet zo te koop zijn.Gr.Marja 😘 (scorpio062)

 29. Hier word ik echt heel blij van, wij eten heel veel fruit. Ik volg je vanaf nu op Instagram (lumitumi) en op Facebook.

 30. Ja ik volg je ook (deed ik nog niet, best wel erg)! Op facebook gewoon als Anne Baarssen en insta met healthyfoodlove, wat een gave actie! Ik ben echt een fruitlover, dus zou het heel gaaf vinden om zo’n pakket te winnen. Ik ga duimen..

  1. Oooo wat erg Anne, haha volg jou ook!

 31. Ik volg je onder mijn volledige naam (vrij makkelijk te herkennen lijkt me) via beide genoemde kanalen en ik maak graag kans.

 32. Waaaauw, wat een ongelooflijk leuk én handig!!! Ik ben echt dol op fruit, bijvoorbeeld als tussendoortje, in de yoghurt, smoothie. Een dag zonder fruit bestaat bij mij niet hihi! 🙂 Ben altijd nieuwsgierig naar nieuw fruit! Onlangs een nieuwe fruitsoort ontdekt: Nashipeer én wat was ‘ie lekker sappig en zoet!! Echt een aanrader 🙂 Lijkt me echt super om zo’n fruitbox te bestellen, ga ik zeker een keer doen! Dankjewel voor je review! Oh ja en ik volg je natuurlijk op Insta: Frambroosie

  Liefs Esmee

 33. Jaaa dit lijkt mij echt de ideaal! En goed moment om uit te testen aangezien ik vandaag met zwangerschaps verlof ben:).. Geen gesjouw met dikke babybuik en bomvol vitamines binnen krijgen voor de kleine beeb. Win-win-situatie
  Insta: _saskias

 34. Oh, zit al tijden te denken om hier een abonnement op te nemen.. Al ver voor de reclames, haha. Ik merk dat ik structureel te weinig fruit eet& wil daar toch graag verandering in brengen. Ik doe graag mee!

  Ik volg je op Instagram, mijn naam daar is AnnWL92.

  1. Hi Annelies! Ik heb de titel van het artikel meteen even aangepast want de winactie is inmiddels al gesloten helaas. Het is een artikel van een jaar geleden. Maar dat kon jij natuurlijk niet weten.
   excuus!

Geef een reactie