3x Gezond tussendoortje voor onderweg

gezonde tussendoortjes

Ben jij voor je werk op studie veel onderweg in de auto of trein? Dit maakt gezond eten vaak moeilijker omdat je geen koelkast bij de hand hebt om je snacks in te bewaren. Extra moeilijk is een bezoekje aan een tankstation of treinstation. Daar ligt altijd zoveel lekkers dat je snel in de verleiding bent om hier iets mee te nemen!

Ik laat je 3 x een gezond tussendoortjes voor onderweg zien. Ze zijn alle drie makkelijk te maken, goed te bewaren en vullen goed. Maak bijvoorbeeld een voorraadje gezonde snacks op zondag en je kan je de hele week gezond snacken. Handiiiig!

1.Gezonde home-made mueslirepen

gezonde tussendoortjes

Deze mueslirepen zijn makkelijk te maken en vol met goede ingrediënten. Even in de oven en je hebt een flinke voorraad om van te snacken. Klik hier voor het recept.

2.Gezonde speculaas muffins

gezonde tussendoortjes

Deze gezonde muffins maak ik thuis regelmatig. Zo simpel maar deze vullen zo goed dat je aan 1 genoeg hebt. Klik hier voor het recept.

 

3. Kokos vanille brood

gezonde tussendoortjes

Dit kokos vanille brood maak je niet in een broodmachine maar gewoon in een cakevorm. Je kan hier lekker mee ontbijten maar ook meenemen als tussendoortje. Bijvoorbeeld om je plak mierzoete ontbijtkoek mee te vervangen. Klik hier voor het recept.

 

 

Ik hoop dat je hierdoor wat inspiratie hebt gekregen voor een gezond tussendoortje voor onderweg. Heb jij zelf nog leuke tips, laat het vooral weten!

 

13 Replies to “3x Gezond tussendoortje voor onderweg”

 1. Hmm lekker! En inderdaad makkelijk te maken!

 2. Oeh die repen! Die lijken me heerlijk

 3. Ik maak ook vaak hartige muffins, ook super lekker om mee te nemen! Dat kokos brood lijkt me trouwens ook wel wat, ga het recept even opslaan 🙂

  1. Hartige muffins is ook een goed idee!

 4. Die mueslirepen zien er echt super leuk uit! Ik zou ze bijna iemand cadeau willen geven 🙂

 5. Lekker!! Wanneer ik het weer wat rustiger heb wil ik de kokos vanille brood gaan uitproberen, ik ben dol op kokos 🙂

  1. Leuk, ben benieuwd wat je er van vind. Zelf ook gek op kokos 🙂

 6. De muffins en muesli repen lijken mij wel iets. Ik ben zelf niet zo van de kokos, dus het laatste recept sla ik over. De muffins lijken me leuk om binnenkort eens te proberen.

  1. Leuk Saskia, benieuwd wat je er van vind!

 7. Lijkt me stuk voor stuk lekker! Vooral die muesli-repen wil ik weleens gaan proberen te maken.

 8. hmmm ziet er heerlijk uit! liefs en een goed weekend!

Geef een antwoord