Hoe vinden mensen mijn blog in google?

google

Toen ik mijn blog begon vond ik het ontzettend leuk als er 40 mensen per dag kwamen kijken naar mijn recepten. Maar hoe meer ik in het ‘blog wereldje’ verzeild raakte hoe meer je leert over bloggen, het internet en hoe google eigenlijk werkt. Natuurlijk is het altijd leuk als je meer bezoekers krijgt op je website. Dit krijg je o.a. door goed na te denken over ‘waar googelen mensen naar’. Ben je zelf een blogger, dan weet je hier alles van af! Het is een lang en saai verhaal wat ik je zal besparen. In het kort heeft het te maken met zoekwoorden en aan de ‘achterkant van mijn blog’ de juiste instellingen plaatsen.

 

Wat moet jij met deze informatie denk je nu misschien. Nou het leek mij leuk om eens te kijken wánneer iemand via google daadwerkelijk op mijn blog komt. Dit betekend dat als iemand iets intypt in google, bijvoorbeeld ‘makkelijke ovenschotel’ diegene dan op mijn blog terecht kan komen als ik dat woord heb gebruikt in een recept. Oke, genoeg gekletst, hoe vinden mensen mijn blog in google? Het meest via onderstaande recepten!

 

Klik op de afbeeldingen om de recepten te bekijken

 

1.Eimuffins – omelet on the go

Hoe vinden mensen mijn blog in google

 

2.Kindertraktaties met fruit

Hoe vinden mensen mijn blog in google

 

3.Zijn rijstwafels gevaarlijk

Hoe vinden mensen mijn blog in google

 

4.Lekkere hapjes deel 2

Hoe vinden mensen mijn blog in google

 

5.Vis uit de oven

Hoe vinden mensen mijn blog in google

 

6.Makkelijke kokoskoekjes – 2 ingrediënten

Hoe vinden mensen mijn blog in google

 

7.Wortel friet

Hoe vinden mensen mijn blog in google

 

8.Gezonde cheesecake cupcakes

Hoe vinden mensen mijn blog in google

 

9.Zoete puntpaprika met geitenkaas

Hoe vinden mensen mijn blog in google

 

10.Makkelijke verjaardagshapjes + boodschappenlijst

Hoe vinden mensen mijn blog in google

 

Deze top 10 is een verzameling van veel verschillende recepten! Zowel gezond als zoet en voor zowel kinderen als voor verjaardagsfeestjes. Leuk om te zien dat er veel verschillende mensen op mijn blog komen. Had jij deze recepten al voorbij zien komen op EASY DAILY FOOD?

 

 

 

14 Replies to “Hoe vinden mensen mijn blog in google?”

 1. Ik verbaas mij soms echt hoe mensen op mijn site terechtkomen. Maar er zitten soms ook hele leuke zoektermen tussen 🙂

 2. Wat leuk om te zien hoe mensen op jou site komen, volgens mij heeft meloenijs ons samengebracht 🙂

 3. Leuk om te zien hoe mensen op jouw site terecht komen. Ik merkte altijd dat sommige mensen echt de raarste dingen zoeken en dan toch bij jou terecht komen, ook al heeft jouw blog er bijvoorbeeld helemaal niks mee te maken.

  1. Ja klopt! Heel grappig om te zien.

 4. Oh wat geweldig zeg!

  Je hebt ook leuke receptjes, voor elk wat wils, dan komen er ook veel mensen langs!

  1. Wat lief, dankjewel Ilse!

 5. Ik vind ‘t zelf ook zo leuk om te zien bij welke artikelen mensen op mijn blog terecht komen. Lang leve Google! 😀

  1. Haha ja inderdaad, zo leuk!

 6. Haha ik vind het een handig artikel!

 7. Super leuk om te zien hoe mensen erop zijn gekomen, ideaal

 8. […] kwam dit artikel online over de 10 meest bezochte recepten via google. Vandaag weer de ouderwetse ‘top 3’ […]

 9. Dit zijn altijd m’n favoriete artikelen bij bloggers. Zo zie je maar, mensen houden wel van hapjes 😉

 10. Echt heel bijzonder hoe mensen op je blog komen. Ook wel echt supergrappige termen die erbij zitten.

Geef een reactie