Kitchen tour I EASYDAILYFOOD

Toen Stephanie van de blog Great little kitchen mij vroeg of ik mee wou doen in haar rubriek ‘Kitchen Tour’ heb ik even getwijfeld. Ik ging namelijk de artikelen over mijn voorgangers even bekijken en zag de ene na de andere luxe design keuken. Mijn keuken voldoet prima, het is echter geen design hoogstandje. Ach toen dacht ik ‘who cares’! Heb vrolijk foto’s gemaakt van mijn keuken met op de koelkast kunst van onze dochter van 2. Daarbij vulde in de leuke vragen van Stephanie in!

Zondag 25 oktober kwam het artikel online en ik vond het erg leuk om terug te lezen. Ben jij benieuwd hoe mijn keuken eruit ziet? Hieronder een aantal foto’s..

kitchen-tour

kitchen-tour-1

Ook benieuwd naar mijn grootste keukenblunder en hoeveel uurtjes ik in de keuken besteed? Dat kan je hier lezen!

 

Volg jij EASYDAILYFOOD al op Social Media?
FacebookTwitterPinterestInstagram

13 Replies to “Kitchen tour I EASYDAILYFOOD”

 1. Wat ontzettend leuk, ik ga het straks even lezen. Wat heb jij trouwens een heerlijke ruim opgezette keuken

  1. Dankjewel, zeker blij met de ruimte!

 2. Mooie keuken! Lekker fris en open!

 3. Fijn zo’n ruime lichte keuken! Vind dat blauwe barretje leuk!

  1. Dankje! Ideaal om alle food foto’s op te maken 🙂

 4. Heerlijk zo een ruime keuken met veel licht. Mooie keuken. Great little kitchen ken ik niet, ik klik zo door 😉

 5. Ik kan hier alleen maar jaloers op zijn dat je zo’n netjes opgeruimte keuken hebt. Die van mij zit vaak vol met potten eten en zooitjes..haha als ik ruimte heb geregeld op al de overbodige spullen zijn ze voor ik weet er weer.

  1. Nou heb ik de keuken ook opgeruimd hoor voor de foto. haha, nu nog zo houden! 🙂

 6. Ik vind het een mooie ruime keuken, lief ook de knutselwerkjes van je dochter 🙂

  1. O dankjewel. Is ze zelf ook zo trots op, lief heh.

 7. Heerlijk ruim! Kan je lekker gezellig kletsen met iemand tijdens het koken.

 8. De keuken ziet er ruim en licht uit, dat lijkt me heerlijk. In mijn keuken is weinig daglicht aanwezig en dat vind ik erg jammer.

  1. Dankjewel, ja ben zo blij dat deze keuken zo ‘open’ is!

Geef een reactie