Leuke foodbloggers die je nu moet gaan volgen!

foodbloggers

Zoals je misschien wel weet is mijn food blog niet de enige in Nederland ;). Er zijn zelfs ontzettend veel foodblogs! Naast de allergrootste, denk aan Uit Pauline’s keuken & Chickslovefood, zijn er ook heel veel toffe foodblogs te vinden. Nu denk je misschien dat het haat & nijd is tussen de foodbloggers onderling of dat er een concurrentie strijd is. Maar niks is minder waar!

Het leek mij daarom leuk om een aantal van deze foodblogs aan je voor te stellen. Op deze manier leer je weer nieuwe blogs kennen met nieuwe recepten en krijg jij weer extra inspiratie om lekker te koken of te bakken. Klik op hun logo om naar hun website te gaan!

 

Healthy foodlove

foodbloggers

De super leuke meid achter deze blog heet Anne. Zij maakte al eens een paar gastblogs voor mijn blog. Haar hele blog bestaat uit gezonde baksels. Ja echt waar! Taarten gemaakt van dadel en noten bodems met een gezonde vulling. Of wat dacht je van gezonde wortel taart-achtige baksels? Anne maakt het allemaal!

 

De wereld op je bord

foodbloggers

Elianne haar blognaam geeft voor een groot deel weer wat je er kan vinden. Veel wereld gerechten zonder pakjes en zakjes. Zo kan je op haar blog zoeken op ‘land’ en ‘soort gerecht’ heel handig en leuk voor als je eens wat anders wil proberen!

 

Eef kookt zo

foodbloggers

Eva heb ik afgelopen november ontmoet op een food event in Zaandam. Deze leuke meid heeft een foodblog met heel veel verschillende soorten recepten. Zoals zelf saucijzen broodjes maken, lekkere vlees gerechten en andere lekkere dingen. Bij elke blog geeft zij een stukje achtergrond informatie over een recept, waar het bijvoorbeeld vandaan komt of waarom het een populair gerecht is. Erg leuk om te lezen!

 

My happy kitchen

foodbloggers

Anne-Marie heb ik ook voor het eerst ontmoet op het food event in Zaandam. Zo leuk om haar ‘in het echt te zien’ want wij hadden al een tijdje online-contact. Anne-Marie heeft naast lekkere recepten ook heel veel leuke andere blogs online staan. Zo vind ik haar categorie ‘nutteloze pakjes en zakjes’ fantastisch om te lezen. Nog niet bekeken? Echt even doen!

 

Healthy foodie manon

foodbloggers

Manon haar blog staat vol met gezonde recepten. Manon eet zoveel mogelijk suikervrij en glutenvrij en heeft veel interesse in gezonde voeding. Haar recept voor couscous met zoete aardappel uit de oven maak ik regelmatig. Ook geïnteresseerd in wat voeding precies met je doet? Dan is haar blog een grote aanrader!

 

Studio KOOK

foodbloggers

Een tijdje geleden heeft Demi voor een nieuwe blognaam gekozen, namelijk studio KOOK! Demi maakt al een tijdje gastblogs voor EASY DAILY FOOD en ik ben elke keer weer dolblij met haar recepten. Allemaal makkelijk en snel te maken en zij maakt prachtige foto’s!

 

 

Was jij al bekend met een van deze leuke foodblogs? Zeker even een kijkje nemen hoor!

 

 

Kopafbeelding: Pixabay.com

 

24 Replies to “Leuke foodbloggers die je nu moet gaan volgen!”

 1. Wat onwijs leuk Marijke, zie ik ineens mijn eigen healthyfoodlove.nl voorbij komen. Gaaf dat ik gewoon in de lijstje mag staan. Ik ken de rest bijna allemaal behalve ”de wereld op je bord”, dus zal daar meteen even een kijkje nemen.

 2. Heel vreemd, maar ik volg echt geen één foodblogs. Terwijl ik nieuwe recepten uitproberen heel leuk vind. Misschien moet ik er toch maar een paar aan mijn lijstje toevoegen. Ik kijk af en toe eens, maar volgen is misschien maar beter hihi. Nu ga ik jou blog eens afstruinen naar makkelijke en lekkere recepten.

  1. Echt een goed idee om er een paar te volgen, altijd handig om nieuwe food inspiratie te krijgen. We eten tenslotten de hele dag 😀

 3. Ik volg bijna geen foodblogs, met name omdat ik dan overal honger van krijgt als ik er naar kijk haha. Maar ik ben wel bij de meeste op hun blogs geweest. 🙂

 4. Zo leuk om hier tussen te staan. Dank je wel! Ik ben fan van jouw blog 🙂

 5. Wat een mooie vermelding tussen al die heerlijke foodblogs!
  Bekend met al deze blogs en sluit me helemaal aan bij jou mening.

 6. Super leuke foodblogs! Ga ze zeker nog eens bekijken.

 7. Die eerste spreekt me al meteen aan! Ik ben in een bakmood vanavond.. dus ik ga eens bij gezonde baksels kijken 😀

  1. Goed idee! Er staan genoeg varianten op haar blog, van taart tot muffins!

 8. Healthy Food Love en StudioKOOK ken ik al! De rest dus nog niet. Leuk! Ik ga gelijk kijken. Van foodblogs kan ik eigenlijk nooit genoeg krijgen haha.

  1. Haha dat is een goed teken, benieuwd wat je van de andere blogs vind!

 9. Ik volg Anne met heel veel plezier de rest ken ik wel van naam maar heb de blogs niet bezocht. Leuk dat je dit deelt.

  1. Anne maakt inderdaad heerlijke dingen!

 10. Ken ze nog niet allemaal, thanks for sharing! Nieuwe inspriatie is altijd fijn

 11. Leuke inspiratie! Ga ze op mijn gemak even bekijken

 12. Leuke blogs! Toch blijf ik de foodblog van mijn zus Martine http://www.dekeukenvanmartine.nl het leukst vinden 😉

 13. Wat tof om in deze lijst te mogen staan!
  Dank je wel Marijke. Vond het erg leuk je te ontmoeten afgelopen november

  1. Graag gedaan, je blog is super leuk. Zeker leuk om je te zien in Zaandam!

 14. Ik volg zelf geen food bloggers maar dit wil ik wel gaan doen. Bedankt voor deze lijst, zal zeker kijkjes gaan nemen. Wie weet zal ik wel vaker geïnspireerd zijn om iets nieuws uit te proberen.

 15. He wat leuk, zo’n rijtje, ik kende nog niet iedereen, dank je wel dus!

  1. Altijd leuk om nieuwe blogs te leren kennen!

 16. Hii Marijke,
  Wat super lief dat je mijn blog noemt! 😃
  Dankjewel! 😘
  Liefs Manon

  1. Graag gedaan hoor! Vind jouw blog en recepten super tof!

 17. Leuk overzicht ! Was uiteraard al wel bekend met veel van deze foodblogs 🙂

Geef een antwoord