Meest bekeken recepten JANUARI

meest bekeken recepten

De eerste maand van het jaar is alweer bijna voorbij. Ben jij gestart met goede voornemen? En heb je het de hele maand volgehouden? Goed zo! Ik doe zelf absoluut niet aan goede voornemens. Wel heb ik na al het eten en snaaien in de december maand weer iets rustiger aangedaan en wat gezonder gegeten.

Hier was ik kennelijk niet de enige in, want de hele maand januari stond in het teken van gezond eten. Dat hier behoefte aan was, was wel duidelijk want de 3 meest bekeken recepten van januari hebben alle drie het woord ‘gezond’ in de titel! Benieuwd welke recepten het meest bekeken zijn?

 

Gezond brood beleg

gezond brood beleg

Wil je eens iets anders op brood dan een plakje kaas? Hier zijn 3 gezonde soorten broodbeleg te vinden. Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Gezonde tussendoortjes

gezonde tussendoortjes

Gezond snacken is ook wel een dingetje heh, best lastig om gezond te eten als je veel onderweg bent. Maar de lekkerste en meest gezonde tussendoortjes maak je gewoon zelf! Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Gezonde kokoskoekjes

gezonde tussendoortjes

Ben jij net als ik gek op kokos? Dan zijn deze gezonde kokoskoekjes echt iets voor jou. Je maakt ze met maar 3 ingrediënten! Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

 

Had jij deze gezonde recepten al bekeken?

 

Kop afbeelding: Pixabay.com

5 Replies to “Meest bekeken recepten JANUARI”

  1. De kokoskoekjes lijken mij heerlijk en ik ben altijd op zoek naar gezonde tussendoortjes. Vooral voor de middag en avond

  2. Leuk dat recept voor een gezond broodje! Dat ga ik even goed lezen nu 🙂 Oh en mag ik vragen welke Pinterest widget jij gebruikt? Fijn weekend alvast! Liefs, Merel

    1. Hi Merel, ja zeker dat is ‘jQuery Pin It Button for Images’. Hoop dat je er iets aan hebt!

  3. Heerlijk, die kokoskoekjes!

  4. Die kokoskoekjes zijn lekker! Ik ben meer van de ongezonde variant met chocola maar deze zien er ook super lekker uit

Geef een reactie