Meest bekeken recepten MAART

Meest bekeken maart

En zo is ook de maand Maart alweer voorbij gevlogen! Ongelofelijk hoe snel de tijd gaat. Deze maand zijn vooral ‘oude’ artikelen het meest bekeken. Vooral 2 waarmee ik in google vaak gevonden wordt. Benieuwd welke deze zijn?

 

 

Makkelijke verjaardagshapjes + boodschappenlijst

meest bekeken recepten maart

Het artikel met snelle en makkelijke verjaardagshapjes scheef ik een jaar geleden en is inmiddels het meest bekeken artikel ooit. Als je googelt op ‘makkelijke verjaardagshapjes’ staat mijn blog op nummer 4. Dat verklaart denk ik waarom dit zoveel bekeken is. Verjaardagshapjes zijn altijd een dingetje namelijk. Je wilt er niet al te veel werk van hebben maar je wil wel lekkere hapjes op tafel hebben staan. Ook heb ik er een boodschappenlijst bij gezet, lekker makkelijk want zo ben je binnen no-time klaar.  Klik op de afbeelding om naar het artikel te gaan.

 

Kindertraktaties met fruit

meest bekeken recepten maart

Net als het artikel over de verjaardagshapjes zijn deze maand de ‘kindertraktaties met fruit’ ook enorm vaak bekeken. Logisch want op veel scholen mag alleen nog maar gezond getrakteerd worden en dan wil je er toch iets leuks van maken. Ook opzoek naar een leuke kindertraktatie? Klik dan op de afbeelding om deze te bekijken.

 

Zoetzure saus maken

meest bekeken recepten maart

Het enige nieuwe recept die in de top 3 stond deze maand is dit recept voor zoetzure saus. Ontzettend lekker en super simpel om te maken. Je maakt het namelijk met slechts 5 ingrediënten! Klik op de afbeelding om het recept te bekijken.

 

 

Had jij deze recepten/artikelen al eens gelezen?

 

 

 

2 Replies to “Meest bekeken recepten MAART”

  1. Ik snap wel waarom verjaardagshapjes zo vaak bekeken is. Ik kan voor dat soort dagen ook altijd wel inspiratie gebruiken.

  2. Super recepten. Ik ben ook dan van de verjaardagshapjes! Altijd handig 🙂

Geef een reactie