Menu van de week #4

Vandaag alweer het 4e menu van de week! Deze week heb ik de zaterdag en zondag helaas niet op de foto gezet omdat ik sinds vorige week vrijdag flinke griep heb gehad en letterlijk een week lang alleen droge crackers heb gegeten. Om nou twee foto’s van droge crackers toe te voegen leek mij ook een beetje onnodig. Vandaar dat deze foto’s missen!

 

Maandag

menu van de week

Vandaag weer een ‘oude bekende’, namelijk de makkelijkste Italiaanse ovenschotel ooit! Heb jij ‘m nog niet geprobeerd? Zeker eens doen!

 

Dinsdag

menu-van-de-week-4-1

Mijn vriend had ontzettend veel zin in varkenshaas met champignons en roomsaus. Ik eet geen vlees dus ik nam gewoon extra champignons met wat aardappeltjes en een lekkere salade met sla, tomaat, komkommer en avocado.

 

Woensdag

menu-van-de-week-4-2

Vandaag probeerde ik een nieuw recept met zoete aardappel en dit was echt ontzettend lekker. Het recept komt komende woensdag online. Dus ben jij ook gek op zoete aardappel? Kom dan woensdag zeker even terug. Vorige week deelde ik trouwens ook 7 zoete aardappel recepten. Misschien zit daar iets voor je bij?

 

Donderdag

menu-van-de-week-4-4

Vandaag voelde ik mij al niet zo fit dus besloot een groot bord met groente te nemen. Heeeel veel bloemkool en een salade met gegrilde groente en een magere tahin-dressing. Lekker!

 

Vrijdag

menu-van-de-week-4-5

Een mooi gerecht is het zeker niet, maar wel heel lekker. Ik maakte deze noodles soep met veel knoflook, gember, peper en chinese kool. Ik hoopte dat dit de ziektekiemen zou terug dringen maar helaas. Vanaf deze vrijdag tot en met afgelopen vrijdag heb ik een week lang op de bank gelegen met flinke griep. Bah! Dit is dan ook de reden dat ik zaterdag en zondag niks op de foto heb gezet, er viel namelijk niks te fotograferen! Behalve droge crackers en bouillon dan :).

 

Heb jij deze week nog iets lekkers gegeten wat ik ook moet proberen? Altijd leuk om te horen wat jouw favoriete gerecht is!

 

Volg jij EASYDAILYFOOD al op social Media?
FacebookTwitterPinterestInstagram

 

10 Replies to “Menu van de week #4”

 1. Vervelend dat je ziek bent geworden deze week :(. Hopelijk voel je je beter inmiddels.

  De noedel soep en de zoete aardappel zien er super uit! Ben benieuwd naar het recept woensdag

  1. Ja voel me gelukkig weer beter! Het recept komende woensdag is echt super lekker!

 2. Wat ziet het er allemaal lekker uit! De varkenshaas ga ik zeker een keer maken.

 3. Wat sneu dat je ziek was. Hopelijk nu weer helemaal opgeknapt?

  1. Ja ben gelukkig bijna weer beter!

 4. Gelukkig ben je weer beter! Die Italiaanse schotel ga ik ook een keer proberen.

  1. Ja inderdaad, heftig griepje geweest haha. Zeker doen, die is super makkelijk en lekker!

 5. Ik vind het altijd zo leuk om bij anderen te kijken wat zij eten. Het ziet er namelijk altijd zo inspirerend uit haha, zelf doe ik vaak maar wat. De italiaanse schotel lijkt mij erg lekker.

  1. Ja leuk is dat heh. Vind het ook altijd leuk om te zien bij andere mensen!

Geef een reactie