Mijn favorieten #1

favorieten

Soms kom je dingen tegen die je ineens non-stop gebruikt. Maar om nu over elke klein dingetje een blog te schrijven.. Nou nee. Daarom een nieuwe categorie in het leven geblazen met de naam, jawel, komt ‘ie.. Mijn favorieten! Jeeeej. Af en toe of elke maand plaats ik een favorieten blogje met dingen die ik de afgelopen maand heb ontdekt of veel heb gebruikt. Benieuwd naar de eerste reeks favorieten?

 

 

Kruiden pasta

favorieten

Meestal, of eigenlijk altijd, kook ik zonder pakjes en zakjes. Maar toen ik deze kruidenpasta ooit in een foodybox kreeg vond ik deze kruidenpasta echt zooo lekker. Deze maand kocht ik het dan ook nog een keer. Smaakt heerlijk met wokgroente, ananasblokjes en noodles. Zo lekker en makkelijk.

 

Broodbeleg

favorieten

Opzoek naar gezond en mager brood of cracker beleg? De ‘gewone’ hüttenkäse moet je echt zelf lekker maken met wat kruiden omdat het anders best smaakloos is. Maar deze variant proeft eigenlijk gewoon naar een soort magere kruidenboter. Erg lekker.

 

Voor door de kwark

favorieten

Bij de jumbo kwam ik deze kokossnippers tegen. Zo lekker om gewoon te snacken of door je smoothie bowl of bakje kwark.

 

Lekkere granola

favorieten

Ik kan muesli en cruesli nooit uit elkaar houden (de 1 bevat veel suikers e.d en de ander niet) dus ik noem dit gewoon granola. Staat ook op de verpakking dus dat is lekker makkelijk. Er zit helemaal niks ‘verkeerds’ in en vol goede dingen. Lekker door een bakje kwark, samen met bovenstaande kokossnippers, Hmmm lekker!

 

Scherper dan scherp

favorieten

Geen eten maar wel super handig in de keuken. Dit vlijmscherpje mesje van de IKEA. Kost geloof ik €1,00 en zit een handig hoesje om. Dit mesje is echt scherper dan scherp. Perfect voor het snijden van je groente.

 

 

Dit waren mijn favorieten voor deze keer. Producten die ik in deze ‘favorieten-serie’ noem zijn niet gesponsord maar gewoon producten waar ik fan van ben.

 

Ken jij 1 van deze favorieten al?

 

 

 

15 Replies to “Mijn favorieten #1”

 1. Kokossnippers is een vast onderdeel door mijn yoghurt. De kruidenpasta ziet er goed uit. Toch een keer proberen.

 2. Die granola ziet er top uit Marijke, die moet ik ook even gaan proberen..

  1. Nou ik zie op jouw blog dat jij zelf de allerlekkerste versies granola maakt! Die klinken ook heerlijk 🙂

 3. Wat een leuk artikel! Die huttenkase ken ik nog niet, lijkt me lekker!

  1. Ik vind ‘m veel lekkerder dan de basis versie. Benieuwd wat jij er van vind!

 4. Die kokossnippers heb ik ook pas geleden ontdekt en direct fan. Heerlijk voor door je ontbijtje of wat je zelf ook schrijft een lekkere snack. Dacht dat ik de enige was die stiekem af en toe een paar stukjes pikte uit de zak 😉

  1. Haha doen we dus allebei! haha

 5. Die granola ziet er heerlijk uit, die wil ik zeker proberen.

 6. Hüttenkäse, ook echt een favoriet van mij!

 7. die kruidenpasta lijkt me heeeerlijk!

  1. Die pasta is 1 van de weinige pakjes die ik koop, zo lekker deze pasta, fris en zoet!

 8. Leuk deze nieuwe rubriek! Doe ook graag kokossnippers door de yoghurt. Heb die hüttekäse al een paar keer zien staan maar steeds gedacht dat het niks was. Toch een keer proberen dan maar!

 9. Wat een heerlijke favorieten! Die Huttekase lijkt mij zo heerlijk!

  Love,
  Dascha

 10. kokos snippers ben ik ook verslaafd aan! ik doe ze vaak in mijn soja yogurt, maakt het net ietsje lekkerder! 🙂

Geef een reactie