Over mij

Wat leuk dat jij wat meer over mij wil weten! Ik ben Marijke en ik ben mijn website, EASY DAILY FOOD begonnen omdat ik houd van snel, makkelijk en gezond eten. Vaak  hebben recepten veel ingrediënten of kost is iets heel veel tijd om te maken en dan haak ik altijd af. Ik dacht dat ik vast niet de enige ben die snelle, makkelijke recepten wil lezen en met die reden ben ik mijn blog gestart!

Nadat ik de eerste recepten online had gezet bleek dat ik ontelbaar onderwerpen en recepten bedacht waar ik over wilde schrijven. Zo doende ben ik inmiddels alweer 2,5 met veel plezier aan het koken en bloggen zodat er elke week genoeg snelle gezonde recepten online komen!

 

 

Iets meer over mij weten?

Ik heet dus Marijke en ik woon samen met mijn vriend en onze dochter van 4 en pasgeboren zoontje in het hoge noorden! Ik ben bijna 32 jaar en deel sinds december 2014 mijn recepten en ideeën op mijn deze blog. Super leuk om te zien dat mijn recepten en artikelen zo goed door jullie worden ontvangen en gelezen. Ik vind het fantastisch om op Facebook en Instagram te lezen dat jullie mijn recepten maken!

 

Is er nog meer dat je graag zou willen weten? Je kan mij altijd volgen op mijn Instagram pagina (@easydailyfoodcom), vind ik leuk!

xx

Marijke, EASY DAILY FOOD

 

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.