Recepten met kokos

recepten met kokos

Ben jij ook zo gek op kokos? Ik vind het echt ontzettend lekker. Ik gooi kokossnippers vaak in mijn bakje kwark met blauwe bessen of ik strooi wat kokosrasp over een lekkere zelf gemaakte reep. Of ik doe kokosmelk door een lekkere curry. Ik ben groot fan! Maar wist je dat je er nog veel meer dingen mee kan maken? Van ontbijt, tussendoortjes tot aan avond eten!

 

Toen ik eens ging kijken op mijn eigen blog in hoeveel recepten ik kokos heb gebruikt besloot ik om eens een ‘samenvatting’ te maken van de lekkerste recepten met kokos. Dus ben jij ook groot kokos fan? Dan wordt je hier vast heel blij van!

 

 

 

Kokos smoothie

recepten met kokos

Klik op de afbeelding om naar het recept te gaan!

 

Quinoa ontbijt met kokos

recepten met kokos

Klik op de afbeelding om naar het recept te gaan!

 

 

 

 

Kokos macronen

recepten met kokos

Klik op de afbeelding om naar het recept te gaan!

 

Kokos vanille brood

recepten met kokos

Klik op de afbeelding om naar het recept te gaan!

 

Gezonde kokos koekjes – 3 ingrediënten

recepten met kokos

Klik op de afbeelding om naar het recept te gaan!

 

 

 

 

Thaise kokos soep

recepten met kokos

Klik op de afbeelding om naar het recept te gaan!

 

Bloemkool curry

recepten met kokos

Klik op de afbeelding om naar het recept te gaan!

 

 

Dit waren mijn favoriete recepten met kokos! Gebruikt jij vaak kokosmelk of rasp tijdens het bakken of koken?

 

 

Kopafbeelding: Pixabay.com

5 Replies to “Recepten met kokos”

  1. Oh heerlijk zeg! Ik houd van cocos!

  2. Kokos is niet mijn ding, houd daar echt niet van. Heb het nog nooit lekker gevonden haha. Maar ik vind het de laatste tijd wel te eten als het heel subtiel is. Mijn schoonmoeder gooit altijd een heel klein beetje kokosrasp door de havermoutkoekjes die zij wel eens maakt, en dan vind ik het wel oke.

    1. Ja je moet er wel echt van houden inderdaad. Ben er zelf echt gek op!

  3. Ik vind kokos heerlijk en associeer het altijd met vakantie op een of andere manier.

  4. Oh i love kokos!! Vooral de kokosbollen zijn hier thuis favoriet.

Geef een reactie