De mooiste retro waterkokers

Oke, een waterkoker is een waterkoker. Wat is daar nou leuk aan denk je misschien? Toen ik opzoek ging naar een nieuwe waterkoker kwam ik vaak de standaard lelijke witte waterkoker tegen. Die hebben wij trouwens zelf ook, maar aangezien deze helemaal verkleurd was door de zon in de keuken ging ik opzoek naar een nieuwe. Ik kwam zoveel leuke en mooie waterkokers tegen dat ik de allerleukste hieronder even laat zien. Dus opzoek naar een leuk kado voor een echte foodie of opzoek naar een mooie blikvanger in je keuken? Ik laat je de mooiste retro waterkokers zien!

 

SMEG waterkoker

retro-waterkoker

Ik ben begin meteen met de aller duurste waterkoker in dit rijtje. Wauw wat is deze SMEG waterkoker mooi. Ook ben ik gek op de bekende koelkast van dit merk. Prachtig! Hier te koop voor 139,00 euro. Ja dat lees je goed ;).

 

Kenwood fluitketel

retro-waterkoker

Deze beauty ziet eruit als een fluit ketel maar is toch echt een gewone waterkoker. Super leuk vind ik deze retro look. Een stukje goedkoper dan de waterkoker van SMEG maar nog steeds flink aan de prijs. Hier te koop voor 62,00 euro.

 

Xenos retro waterkoker

retro-waterkoker

Een echte budgettopper is deze blauwe retrolook fluitketel. Een stuk goedkoper dan de waterkoker hierboven en dat komt omdat dit echt een fluitketel is en dus geen moderne waterkoker. Deze zet je dus ouderwets op het gasfornuis. Hier te koop voor slechts 9,99 euro!

 

De Longhi waterkoker

retro-waterkoker-3

Oud-groen samen met een hout-achtige kleur is echt op en top retro. Deze waterkoker is in verschillende kleurstellingen te koop. Hier te koop voor 77,95 euro.

 

Tristar zonnetje

retro-waterkoker

Als je opzoek bent naar een echt blikvanger in je keuken heb je aan deze gele waterkoker een hele goede. Ik hou zelf wel van een beetje kleur in huis en vind deze dan ook ontzettend leuk. Ook de prijs is iets aangenamer dan de duurdere opties. Hij is hier te koop voor 38,99 euro.

 

Princess piramide

retro-waterkoker

Ook een retro look en dan in klassiek zwart. Ook deze lijkt op een ouderwetse fluitketel maar is dit zeker niet. Handig met het grote handvat. Hier te koop voor 44,95 euro.

 

Dit waren mijn favoriete retro waterkokers. Aangezien wij een nieuwe waterkoker nodig hebben zou ik het liefst voor de SMEG of de KENWOOD waterkoker gaan. Maar dit vind ik echt te veel geld voor een waterkoker. Mijn keuze zou daarom denk ik vallen op de knal gele TRISTAR. Lekker vrolijk in de keuken!

 

Gek op retro keukenspullen? Bekijk dan ook eens deze mooie retro prullenbak!

 

Welke retro waterkoker vind jij het mooist?

 

 

 

14 Replies to “De mooiste retro waterkokers”

 1. Oooh die van Smeg is echt geweldig! Die zou ik zo willen. Heb alleen net een nieuwe van de Hema gekocht dus voorlopig kan ik even vooruit.

  1. Dan kan je vast elke week geld opzij leggen zodat je ‘m ooit kan kopen haha. Onbetaalbaar die smeg!

 2. Wij hebben een mooie RVS van Philips, maar als die kapot zou gaan zou ik die van Smeg wel willen. Alhoewel ik de groene van DeLonghi ook wel heel leuk vind!

  1. Ja die smeg is toch wel de allermooiste! Lastig kiezen als je ooit een nieuwe moet/mag!

 3. Oo ik kan niet kiezen hoor! Super leuke erbij! Wij hebben nu een doorzichtige met een blauw ledlichtje erin van de Acton hihi moest even snel wat hebben destijds maar hij doe het nog steeds perfect ✌🏻️

  1. O ja die zijn ook mooi! Die heb ik ook een keer gezien bij de Lidl! En ja als íe het doet, dat is toch het belangrijkste 🙂

 4. Die groene DeLonghi waterkoker vind ik mooi! Die zou ik echt zo wel willen. Alleen de prijs vind ik pittig.

  1. Ja inderdaad! Alle retro waterkokers vond ik behoorlijk duur die ik kon vinden. Maar mooi zijn ze zeker!

 5. Ik vind die van SMEG echt heel cool!! Oh en ze hebben em in het roze….Wanneer is het moederdag? hahaha.

  1. Ooo ja roze is ook heel mooi. Maar ze zijn zoooo duur 🙁

 6. Hou op! Die blauwe, voor die prijs! helaas doet de link het niet meer, misschien uitverkocht door jouw blog hier 😀 Ik hou hier echt van! Op de wishlist 🙂

  1. Hahaha ja dat zal vast de reden zijn ;). Maar hij is heel leuk inderdaad!

 7. Die groene vind ik echt het allermooiste! Het is bijna jammer dat we een quooker hebben en een waterkoker dus overbodig is! Zo leuk 🙂

 8. […] mooie prullenbak, kan je ook kiezen voor een hele toffe retro waterkoker. Mijn favorieten kan je hier […]

Geef een reactie