REVIEW I Kruidenpot van Rosti Mepal

kruidenpot van rosti mepal

Ik moet beginnen met vertellen dat ik elke plant dood laat gaan. Zelfs een cactus verzorg ik niet op de juiste manier want ook die zijn niet veilig bij mij thuis. Mede daarom koop ik eigenlijk nooit kruidenplantjes omdat deze gevoelige plantjes hier in huis nog geen 2 dagen overleven. De oplossing? De kruidenpot van Rosti Mepal!

Een tijdje geleden kreeg ik een email van Rosti Mepal met de vraag of ik een product wilde uitzoeken om uit te proberen om zo aandacht te geven aan hun online shop. Nadat ik door hun website had gekeken zag ik deze kruidenpot. Het leek mij een ontzettend handige kruidenpot. Daarbij, wie kan dit nu beter testen dat de persoon die elke plant dood laat gaan? Me, myself & I natuurlijk!

 

Wat maakt de kruidenpot van Rosti Mepal anders?

Deze kruidenpot beloofd dat de kruidenplantjes veel langer goed blijven door een slim water reservoir systeem. Je hoeft hierdoor maar 1 keer per week het water bij te vullen en de plantjes nemen zelf de hoeveelheid water op die ze nodig hebben. Ideaal voor iemand zoals mij! Ik geef standaard teveel of te weinig water.

 kruidenpot van rosti mepal

 

Hoe het werkt

Deze kruidenpot bestaat uit 2 potjes, een water reservoir en twee pinnetjes met een koord eraan. Je koopt twee kruidenplantjes naar keuze. Je vult het water reservoir (er past 1 liter water in). Je zet in elke potje een plantje, pakt een pinnetje en doet het witte koordje om de inkeping heen en steekt dit pinnetje door de bodem van de pot en de plant heen. Hierdoor ligt een deel van het koordje in het water en het andere deel zit in het kruidenplantje.

kruidenpot van rosti mepal

 

Conclusie

Dit is echt een uitkomst! De plantjes hebben het minstens 2 weken volgehouden. Daarna vergat ik er weer water in te doen (ja echt waar..). Ben je iets minder vergeetachtig? Dan kan je de plantjes nog langer vers houden in deze kruidenpot. Ik zou deze kruidenpot van Rosti Mepal zeker aanraden omdat kruidenplantjes veel langer goed blijven. Dit maakt de kruidenpot duurzaam en makkelijk. Daarbij staat deze kruidenpot ook nog eens erg leuk op het aanrecht.

Nou heb je in de titel misschien al gelezen dat er in dit artikel iets te winnen valt.. Aangezien ik zo enthousiast ben over deze kruidenpot mag ik er van Rosti Mepal 1 weggeven! WOOOHOOO!

WIN WIN WIN! (winactie is gesloten)

Deze mooie kruidenpot winnen? Het  enige wat je hoeft te doen is :

Nou dat is lekker makkelijk, dus ik zeg; wil jij deze kruidenpot van Rosti Mepal graag winnen? Doe dan zeker mee! De winnaar krijgt persoonlijk bericht via een email. Vul daarom een geldig emailadres in zodat ik contact met je op kan nemen.

De winactie loopt tot 31 januari 2016! Succes!

(De winnaar van de winactie heeft inmiddels bericht gekregen).

 

Dit artikel bevat een product dat door een bedrijf naar mij is toegezonden. Meer producten van Rosti Mepal bekijken? Check dan hier de website.

 

 

35 Replies to “REVIEW I Kruidenpot van Rosti Mepal”

 1. Leuke winactie. Als straaks mijn keuken in orde is, ga ik ook weer kruidenplantjes halen en duimen dat ze langer leven dan een week 🙂

 2. Ah helaas geen Facebook! Ik had anders graag meegedaan. Misschien toch maar weer even account aanmaken vanmiddag.

 3. Leuk! Ik doe mee! Heb alweer een basilicum plantje dat de prullenbak in kan 😉 na nog geen week! Duimen maar!

 4. Jaaa ik doe heel erg graag mee. Dit is echt iets voor mij en mijn vriend.

 5. Wauw, het ziet eruit dat er eindelijk een oplossing voor me is om deze planten daadwerkelijk in leven te houden 😀 yay!

 6. Wat een super pot! Ik zou m heel graag winnen. Altijd wanneer ik verse kruiden wil gebruiken, hangt er een plantje te verpieteren… Ideale oplossing lijkt me dit! Volgde je al op IG (glutenvrij Inge) maar nu ook op Facebook. Fingers crossed 😊

 7. Helaas ook geen Facebook meer,omdat het mij de laatste tijd alleen nog maar negatieve energie gaf en ik dat dus niet wil! Van Instagram krijg ik positieve energie omdat je volgers een passie met jou delen! Daarom volg ik jou al wel op Instagram,en ga daar ook zeker mee door! Gr.scorpio062

 8. Wat leuk en lekker! Ik doe graag mee!

 9. Dat is een leuke actie! Ik heb afgelopen week mijn zoveelste verse bieslook gekocht, omdat ik de gedroogde variant niet lekker vind, maar helaas, na 1 of 2 keer gebruiken is het dan wel weer klaar… Ik ben eens benieuwd of het beter zou gaan met de Rosti Mepal potjes.
  Ik doe heel graag mee. (FB Tamara Mara Grosmaul)

  Nog een gezond en gelukkig 2016!

  1. Leuk Tamara, deze kruidenpotjes zijn dan ideaal!

 10. Bij mij gaan kruiden in de keuken ook altijd dood. Maar gelukkig heb ik een kruidentuintje waarin ze wel blijven leven.

 11. Jacqueline Vierhoven zegt: Beantwoorden

  Nou dit is echt iets voor mij! Het is mij tot op heden nog niet gelukt om ook maar een plant in leven te houden… Dit lijkt mij echt een uitkomst!!!

 12. Wat super handig! Ik ben het zelfde wat betreft planten verzorging als jij 😅
  Maar kook wel graag met verse kruiden, dus wie weet is dit de uitvinding voor mij ☺️

 13. Miriam Fontaine zegt: Beantwoorden

  Leuke actie.
  Ik doe graag mee.

 14. Ik doe graag mee, ben dol op kruiden, maar ze zijn vaak niet lang houdbaar. Ik heb zojuist je facebook pagina geliked.
  Gelukkig 2016!

 15. Ik heb ze al gekocht een tijdje terug. Ik ben er niet heel erg enthousiast over. Basilicum blijft redelijk lang goed.
  Ik vond ze uiteindelijk ook te groot, nam me te veel ruimte in op het aanrecht.
  Het design is wel leuk.

 16. Laat mijn vriend nou net gister gezegd hebben: als je een mooi potje vind voor de basilicum, koop er dan 2, dan koop ik nog een muntplanje erbij! 😂 Dus ik doe graag mee, wij zijn ook zo goed in plantjes in leven houden 😉

 17. Ik heb me al vaker afgevraagd of dit werkt. Dus ik doe graag mee.

 18. Wat een handig product. Lijkt mij ideaal! Ik laatnamelijk ook alles dood gaan. Ik doe graag mee :).

 19. Wat ontzettend leuk zo’n kruidenpot! Ik ben ook geen kei in het in-leven-houden van plantjes :(.

 20. Ik doe mee! Ik heb Facebook, hoewel ik het alleen voor mijn site heb genomen 🙂

  1. Haha dat is geen probleem. Leuk dat je mee doet Debby!

 21. Ik en kruidenplantjes, dat gaat zelden goed. Ik maak graag een kansje!

 22. Wat een ontzettend handige kruidenpot! Ik heb hem al vaker in mijn handen gehad, aangezien ik ook iedere plant dood laat gaan. Zo zielig! Haha. Ik waag dan ook graag een kansje voor jouw winactie. 🙂

 23. Ooo ja die kruidenplantjes. Ben gek op verse kruiden maar dat gaat hier ook standaard fout dus deze potjes zouden heel goed van pas komen!

 24. De verse kruiden gaan bij mij in de boodschappentas al slap hangen en kamerplanten hebben het bij ons in huis best moeilijk dus het lijkt me best een handig potje. Helaas heb ik ook geen Facebook, maar ik ‘like’ je Facebook hier wel!

 25. Leuk ! Deze potjes wil ik graag eens testen ! Groetjes Nele

 26. Ik ga helemaal uit mijn dak met “kruiden potten” van grote klasse, leuk om zowel anderen als mezelf mee te verrassen. De prijs, een Rosti Mepal kruiden pot die kans is helaas super klein. Maar met dagelijks http://www.easydailyfood.com op mijn beeldscherm, heb ik toch ook al het gevoel een winnaar te zijn!

 27. WOOOEEEEEEE! Ge-wel-dig om te mogen winnen. Mijn eigen verse kruiden, voor handen in mijn eigen keukentje. Er is niets fijners dan koken met verse ingrediënten. Het verschil tussen verse basilicum of basilicum uit een potje is op z’n minst gezegd groot te noemen. Wereld van verschil! Ik heb er onwijs veel zin in om deze potjes goed te verzorgen en er alles uit te halen wat erin zit. Ik beloof bij deze plechtig dat ik ze niet zal laten verdrinken. Kortom, I’m a big big fan! Zou echt supertof zijn om mee aan de slag te mogen in februari.

  The belly rules the mind.

 28. waanzinnig leuk kruidenpotje, ik doe gezellig even mee

 29. Wat leuk! Ik doe zeker mee!

 30. Leuk!! Ik laat ook echt alle planten doodgaan, onlangs de kerstster nog, haha. Ik doe zeker mee.

 31. Ik hou van kruiden. Deze kruidenpotjes zien er ook nog eens heel leuk uit. Ik waag graag een kansje :-)!

Geef een reactie