Supermarkt product toppers #1

supermarkt product toppers

Soms kom je van die producten tegen in de supermarkt waarvan je denkt, waaauw wat lekker! Of misschien heb je dat helemaal niet, ook goed haha. Je hebt mensen die graag in de supermarkt komen en mensen die het echt een verschrikking vinden en er super snel doorheen roetsen. Nou ik vind de supermarkt dus echt leuk en heb dan ook geen hekel aan boodschappen doen. 

 

Nu moet ik wel toegeven dat mijn vriend eigenlijk altijd de grote wekelijkse boodschappen doet. Ik ga meestal naar de supermarkt voor kleine dingen. Ik neem dan ook vaak de tijd om te kijken naar nieuwe producten en niet alleen snel de boodschappen mee te graaien en in het karretje te doen. Soms kom ik dan ook producten tegen waarvan ik vind dat iedereen moet weten hoe lekker of hoe handig ze zijn. Daarom een nieuwe categorie op EASY DAILY FOOD, met de naam ‘supermarkt product toppers’. Nooou dat klinkt gezellig toch? Benieuwd naar de eerste reeks supermarkt toppers? Deze producten zijn trouwens niet gesponsord, ik hoef ze niet te noemen van een of ander bedrijf. Gewoon gratis tips van mij voor jou 😉

 

Salade met quinoa

supermarkt product toppers

Deze salade probeerde ik voor het eerst bij mijn moeder thuis. Zij had deze als extra voor mij gekocht tijdens een BBQ. Aangezien ik geen vlees of vis eet is de keuze vaak een beetje beperkt. En echt deze salade is zo lekker. Hij is niet heel goedkoop, de salade kost €2,75 en zit in een klein bakje. Maar in dit bakje zit 205 gram en omdat er quinoa en noten inzitten vult deze salade echt heel goed!

 

Hoemoes

supermarkt product toppers

In de winkel waar ik altijd kom ligt deze verse hoemoes (ik schrijf altijd hummus maar ok, we gaan verder) naast de vleesvervangers in de koeling. Mijn oog viel op de bijzondere combinatie van gekarameliseerde ui en tijm. En aangezien ik eigenlijk altijd zoetigheid op mijn brood doe/smeer leek het mij leuk om eens iets anders te proberen. En echt, jawel, deze hoemoes is echt ontzettend lekker! Ik zou het alleen niet aanraden om op je werk te eten want je ruikt behoooorlijk naar ui uit je mond dus ik weet niet of je collega’s dat zullen waarderen ;).

 

Bapao broodjes vega slager

supermarkt product toppers

Bapoa broodjes vind ik zooooo lekker. Niet gewoon lekker. Nee-echt-heel-heel-lekker. Toen ik 10 jaar geleden ben gestopt met het eten van vlees was ik dan ook behoorlijk teleurgesteld dat ik mijn geliefde broodjes niet meer in de vriezer had liggen. Ik heb meerdere vega varianten geprobeerd maar vond ze allemaal niet-te-eten. Toen de Vegetarische slager met het vega bapao broodje kwam, moest ik deze proberen. Want eigenlijk zijn álle producten van de vegetarische slager lekker. En ja wel. Dit vega broodje bapao is zo ontzettend lekker en inderdaad wel wat duurder dan de vlees varianten. Maar hé mij hoor je niet klagen. Zo-zo-lekker!

 

Bonduelle gegrilde groente

Supermarkt product toppers

Ik ben gek op gegrilde groente, het zorgt er zonder toevoegingen voor dat de groente lekker zoetig wordt. Het zelf grillen van groente is absoluut niet moeilijk maar kost wel veel tijd. Toen ik deze zak van Bonduelle zag met gegrilde groente nam ik deze mee. Want het leek mij wel makkelijk om zo’n zak in de vriezer te hebben. Lekker makkelijk met wat gekookte quinoa of pasta, beetje vega kip erbij en klaar. En ik werd niet teleurgesteld! De groente smaakt echt zoals je het smaakt wanneer je het zelf grilt. Maar het voordeel is, binnen 5 minuten klaar, geen snijwerk en zo uit de vriezer. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan toch? En daarbij zit er in deze zak echt alleen maar groente, dus geen gekke toevoegingen of iets dergelijks. Een zak kost €1,95 en is genoeg voor 2 a 3 personen.

 

—–

 

Dit waren de eerste 4 supermarkt product toppers! En kan je nou niet wachten op de volgende editie? Volg mij dan vooral even op mijn Instagram, daar deel ik de producten meestal ook. O en daarbij vind ik het erg leuk om je tegen te komen op instagram! 😀

 

 

 

 

 

3 Replies to “Supermarkt product toppers #1”

  1. Die gegrilde groenten zijn zeker lekker, ook hier een topper! Voor mij is echte Griekse feta een topper (van de versafdeling). Zo veel meer smaak en niet te vergelijken met de “witte kaas”.

    1. O echt? Nog nooit geprobeerd, goede tip!

  2. De Bapao en Hoemoes staan nog steeds op mijn lijstje. Heb ze bij ons nog niet kunnen vinden. De gegrilde groenten klinken ook echt heel erg lekker

Geef een reactie