The Brownie Bakery + WINACTIE (afgelopen)

Brownies versturen met de post? Dat kan met ‘The Brownie Bakery’! Toen ik via Facebook ‘The Brownie Bakery’ tegen kwam was ik meteen enthousiast. Heb je een vriend(in) die niet in de buurt woont, wil een jarige ‘niks hebben voor haar verjaardag’ of wil je iemand gewoon een leuke verassing opsturen? Stuur dan een Brownie met de post. Benieuwd of de brownies lekker smaken, nog wel vers zijn als ze aankomen? En of de verpakking wel echt een cadeautje is voor de ontvanger? Ik had de zware taak om de brownies voor te proeven en de service te testen.. 😉

 

the brownie bakery

 

The Brownie Bakery

De oprichter van The Brownie Bakery is Pascale. Pascale heeft lang gewerkt voor televisie programma’s. Zij is begonnen bij Veronica (een bekende tv zender voor alle mensen boven de 30, ben je jonger dan zegt dit je waarschijnlijk niks 😉 ). Daarna heeft zij nog veel meer televisie werk gedaan bij o.a. het RTL ontbijtnieuws. Tv werk vond zij erg leuk maar zij had al enige tijd het gevoel ‘wat wil ik nou’. Toen zij voor haar moeder een leuk cadeautje zocht om te verzenden via de post, eens iets anders dan bloemen of een kaart, kwam zij tot het idee om hier zelf mee aan de slag te gaan.

Na veel bakken, proberen, proeven en oefenen kwam zij tot het perfecte Brownie recept. Daarna is zij bezig gegaan met de verpakking en de rest van haar idee perfectioneren. Slechts een paar maanden geleden is het bedrijf officieel online gegaan. Fantastisch nieuws is dat het bedrijf goed loopt en dat mensen erg enthousiast zijn over haar Brownies. En nadat ik ze heb mogen proeven kan ik dit enthousiasme zeker beamen!

Hoe werkt het

Bij The Brownie Bakery kan je kiezen welke verpakking je wil, Small, Medium of Large. Daarna kies je de smaak brownies die je wilt verzenden. Dit is het lastigste deel omdat er zoooveel lekkere smaken te krijgen zijn. Daarbij kan je een persoonlijke tekst invoeren die op het bijgeleverde kaartje geprint wordt. Zo heb je dus een origineel cadeautje voor een vriend of vriendin die jarig is, een oppepper kan gebruiken of gewoon zomaar!

 

the brownie bakery

 

Hoe is de smaak

Ik had de zware, zware taak om de brownie service te testen. Om deze taak extra zwaar te maken (grapje natuurlijk) mocht ik verschillende smaken proberen. Normaal geproken zit er in een Small verpakking 6 brownies van 1 smaak, maar ik mocht dus een paar smaken proberen. Ik kreeg de Cheesecake brownie, Caramel brownie en een Chocolade brownie. Ze waren allemaal echt ontzettend lekker! Mijn favoriete smaak is toch wel de Cheesecake brownie, oooh my wat waren die lekker zeg. Het pakketje past trouwens prima door de brievenbus en wordt geleverd in een stevige kartonnen verpakking. Bij mij thuis valt de post een behoorlijk stukje naar beneden maar de brownies waren op 1 scheurtje na, niet gebroken. Goede verpakking dus!

 

 

WINACTIE (is inmiddels verlopen)

Omdat ik zo enthousiast ben over het concept en over de smaak van deze heerlijke brownies mag ik een brownie kado weggeven! Het gaat om de ‘small’ verpakking waarin 6 brownies van 1 smaak in zitten. De smaak van de brownies mag je zelf kiezen! Kijk hier om te zien uitwelke verschillende smaken je kan kiezen. Dat gaat nog lastig worden om een keus te maken!

 

Hoe doe je mee?

 

Dat is alles! Het is wel handig als je een geldig email adres achter laat zodat ik contact met jou kan opnemen als je de winnaar bent! Kan je niet wachten om iemand blij te maken met deze brownies? Check dan www.thebrowniebakery.nl, en verstuur deze lekkere brownies!

 

 

De winactie is inmiddels verlopen! De winnaar heeft persoonlijk bericht gekregen.

 

 

Volg jij EASYDAILYFOOD al op social Media?
FacebookTwitterPinterestInstagram

 

55 Replies to “The Brownie Bakery + WINACTIE (afgelopen)”

 1. Sybrecht Kaper zegt: Beantwoorden

  Leuke actie!
  Graag de cheescake brownies.
  ( voor mijn dochter die zo hard aan het blokken is voor haar laatste tentamens)

 2. Oh een cheesecake brownie! Ik zou voor die smaak kiezen, combinatie van twee heerlijke dingen! Wat een leuk idee trouwens, brownies om te versturen! Ik ga het zeker onthouden. Heb weleens super veel moeite gedaan om in een klein dorp bloemen te laten bezorgen, dit is een ideaal alternatief 🙂

 3. Ja, lekker! Lekker! Ik ga voor de extreme chocolade versie! I luvvv chocolade! 🙂

 4. Oh my ik zit hier te kwijlen achter mijn beeldscherm.
  Ik zou het allerliefste de Brownies met oreo in mijn brievenbus willen vinden. Daar wordt je toch super blij van?

  En keep up the good work met je blog, ik lees m erg graag!

  x

 5. Arianne Breunis zegt: Beantwoorden

  Oooo wauwww ik ga voor de walnoten brownie. Omg goddelijk!! Jum jum! Leuke winactie 🍀

 6. Heeerlijk! Ik zou voor de originals met walnoten gaan.
  Kende dit concept nog niet, maar echt super!
  Een vriendin is binnenkort jarig dus die kan een doosje verwachten 🙂

 7. Oooooh. Heerlijk dit.
  Wie wil dit nu niet.
  Vooral die BLONDIE klinkt te lekker en daar zou ik dan ook voor kiezen.

 8. Ohhh wat een goede uitvinding!! Ik zou ze allemaal lusten, maar als ik dan mag kiezen, graag de cheesecake brownie 💕
  Succes met je actie!

 9. Oeh de extreme chocolate brownie lijkt me echt heerlijk!! Wat een uitvinding joh dat je brownies gewoon thuis kan laten bezorgen! Ik doe graag mee 🙂 Fingers crossed!

 10. Ik ga voor de karamel brownie <3

 11. Ik wil ook de cheesecake brownie! Wij maken vaak zelf cheesecakes (en soms brownies) en houden er wel van! Oh ik krijg enorm veel trek van deze post!

 12. Wat een zware taak zeg, die brownies proeven haha! Ik volg jouw Facebook pagina al en zou heel graag kans maken op het pakketje met extreme chocolate. Zooo yummy!

 13. Dat ziet er heerlijk uit. En wat vervelend voor je dat je alles hebt moeten voorproeven ;). Ik ga voor de karamel brownie. Want alles is lekkerder met karamel!

 14. Oh wat heerlijk. Ik zou kiezen voor extreme chocolate.

 15. Oh zoveel lekkere smaken! Verras me maar!

 16. Wat een HEERLIJKE actie. En wat geweldig dat jij mocht proeven, dat wil iedereen! 🙂
  Ik kan haast niet kiezen. Ze lijken me allemaal verrukkelijk!
  Maaaar, ik ga voor de ORIGINALS MET WALNOTEN.

 17. Wat een gave actie! Het ziet er zo lekker uit. Ik like jouw FB pagina en ik zou voor de cheesecake smaak gaan.

 18. Wat een ontzettend leuke & overheerlijke actie!
  Ik zou de Oreo Brownie kiezen!
  Want ik ben helemaal verslaafd aan deze heerlijke koekjes!
  Alles is lekker in Oreo smaak! 🙂

  Bedankt voor deze mooie kans op dit lekkers!

  Ik heb natuurlijk een tijdje geleden al je Facebook pagina geliked! 🙂

 19. Oehhh ik wil dit nu! Maar omdat ik geduldig ben wacht ik wel tot het einde van de maand 😉 doe mij maar die cheesecakebrownie, aahh wat lekker!

 20. Wat een leuk iets, dit kende ik (nog) niet! Echt een origineel cadeau om iemand eens mee te verrassen, leuk. Pff welke smaak ik voor zou gaan? Allemaal zien ze er veelte lekker uit… Ik denk toch dat ik dan voor de karamel brownie zou gaan vanwege de karamel, hmm 🙂

 21. Wow wat een coole actie en vooral een tof initiatief om brownies te versturen! Voor mij is choco de enige echte brownie smaak en die zou ik daarom wel willen testen

 22. Wow, die cheesecake brownies lijken me heeeeerlijk! 🙂

 23. Ooeh, de cheesecakbrownie! <3

 24. Wat heb ik spijt dat ik geen persoonlijke facebookpagina heb om jouw pagina te liken! Want zo’n extreme chocolate brownie zou ik wel elke dag op mijn deurmat willen vinden! Ik onthoud het alvast als cadeau voor ver-wonende vriendinnen.

 25. Ooh heerlijk, zo’n dubbel feest🎉met de cheesecake brownie😋

 26. Wat een leuke actie! Ik doe mee 👍🏼
  Ik ga ook voor de cheese cake Brownie… Ziet er heerlijk uit!

 27. Saskia van den berg zegt: Beantwoorden

  Jaaaa! Ik zou ook voor de cheese cake Brownie gaan. Heerlijke combinatie, ben gek op beide. Maar de anderen lijken me ook heerlijk. Wel erg leuk concept zeg.

 28. Ik ga voor de blondies!!

 29. Hele leuke actie! Kiezen vind ik moeilijk, maar op jouw aanraden zou ik graag de cheesecake brownies proberen 🙂

 30. oeh wat leuk zeg! super handig om
  dat is te bestellen 🙂 mij lijkt de cheesecake brownie ook echt super lekker of de chocolade… eigenlijk kan ik niet kiezen hihi 🙊

 31. Ik ga voor de caramel brownie! 😍

 32. aah, waarom doe je ons dit aan! 😣 Zo moeilijk kiezen maar ik denk dat ik toch voor de extreme chocolate ga want chocola is altijd goed, right? 🙂

 33. Oeeeeh!!!! De gewone chocolate brownies 😍😍😍. Ze zien er té goed uit!

 34. Superlekkere actie 😍😍 cheesecake brownies lijken me toch wel het aller lekkerst! Concept is ook heel leuk hiervan 🙂

 35. Wat een leuke winactie. De cheesecake brownie lijkt me zalig!

 36. Super leuk! Ik zou gaan voor de oreo brownies.

 37. Aniek Wolsing zegt: Beantwoorden

  I looooveeee cheesecake!! Dus ben erg benieuwd naar die brownie!!!

 38. De cheesecake brownies! Om me mijn laatste examens Door te helpen!

 39. Ik zou de caramel brownies kiezen! Zelf vind ik het zo lastig om caramel te maken, en zo kan ik toch caramel brownies proeven! 😊

 40. Original brownies lijken me heerlijk!

 41. Uuuuh, kiezen? Om een betrouwbaar oordeel te vellen over deze ongetwijfeld heerlijke brownies zal ik ze toch echt allemaal moeten proeven ….. 😇
  Ineke

 42. Wat lekker! Die Originals met walnoten lijkt me het beste 😀 Ik ben misschien een man, maar ik hou van noten.

 43. Mjam mjam mjam ik zou voor the original gaan.

 44. Suzanne Otten zegt: Beantwoorden

  Ooww wat een leuke winactie! En wat een moeilijke keuze! Het liefst zou ik van alles een hapje proeven maar als ik dan echt moet kiezen, ga ik voor de caramel brownie. Op hoop van zegen 🙂

 45. Oh de extreme chocolate lijktme heerlijk! 😍

 46. Melissa de Jong zegt: Beantwoorden

  De originals of de oreo brownies want jeeetje wat ziet het er allemaal geweldig uit zeg !! Eindelijk over naar Havo 5 na 2 keer Havo 4, ik kan hier wel op wachten 😍

 47. Na je recensie natuurlijk de cheesecake smaa! 🙂

 48. Joukje fransen zegt: Beantwoorden

  Classic

 49. Ik zou graag de caramelbrownie willen uitproberen.

 50. Wat een super leuke actie, nu 19 kilo afgevallen dan mag ik mij zelf best een beetje verwennen. Ze zien er heerlijk uit!

 51. Oh,en ik maar denken dat ik al een reactie had gegeven!? 🙈 Stom,stom,stom want ik wil die caramel brownies graag proberen op een cheatmomentje.Ik kijk er nu al naar uit.Groetjes Marja (scorpio062) 🤗

 52. Margreet Drost zegt: Beantwoorden

  Oehlalaa, cheesecakebrownie voor mij graag! Leuke actie en leuk om te zien dat EasyDailyFood zo goed gaat! Liefs

 53. Oh my! Dit is niet goed voor me maar ik neem het doosje wel mee naar mijn werk als ik win! Welke smaak? Karamel Brownie graag! Ben benieuwd!

 54. Op de valreep! Ik doe ontzettend graag mee om mijn vriend te verrassen. Ik ben al dagen uit de roulatie vanwege een longontsteking en hij houdt het huishouden draaiend. Zo goed; het is hier nog nooit zo netjes geweest. Zelfs de kindjes zijn lief :-). De anaak cheesecake brownie zou zeker in de smaak vallen!
  X

 55. Omg wie kan dit nou weerstaan :-p
  Ben nu erg benieuwd geraakt naar de cheesecake smaak… Jummie 🙂

Geef een antwoord