Top 10 recepten van 2015

Het afgelopen jaar was mijn aller eerste blog jaar. Op 24 december 2014 kwam namelijk mijn aller eerste recept online. Hier kan je alles lezen over mijn ‘blog verjaardag’. Het leek mij leuk om daarom aan het eind van dit jaar een top 10 te maken van de meest bekeken recepten en artikelen. Daarom vandaag de top 10 recepten van 2015!

De top 10 recepten van het afgelopen jaar…

 

1.Gezonde cheesecake cupcakes

gezonde guilty pleasures

Met stip op nummer 1 staan deze cheesecake cupcakes. Dit recept voor is zo ontzettend vaak bekeken. Pas nu ik deze schattige cupcakes weer terug zie bedenk ik mij dat ik hier snel en nieuwe variatie op moet bedenken! Het recept kan je hier vinden.

 

2.Gezonde appeltaart koekjes

gezonde appeltaart koekjes

Havermout met appelmoes en stukjes appel, dat is zo’n beetje alles wat er in deze gezonde koekjes zit. Heb jij deze nog niet gemaakt? Zeker doen! Het recept kan je hier vinden.

 

3.Makkelijke kokoskoekjes

kokoskoekjes-5 - kopie

Ok dit is een van de makkelijkste receptjes ooit. Deze kokoskoekjes zijn echt ontzettend lekker en met slechts 2 ingrediënten te maken. Nog niet bekeken? Kijk dan snel even hier om te lezen hoe je deze maakt!

 

4.Gezondere pannenkoeken

gezonde pannenkoeken maken

Tot enige tijd geleden kocht ik pannenkoekenmix kant en klaar uit de supermarkt. Nu is hier natuurlijk niks mis mee maar pannenkoekenmix is echt ontzettend makkelijk te maken en super goedkoop. Deze variant is ook nog eens een stuk gezonder dan de ‘witte’ variant. Het recept lees je hier.

 

5.Sinterklaas fudge

makkelijke sinterklaas recepten

Niet gezond, wel ontzettend lekker is deze Sinterklaas fudge. Net als de fudge op nummer 6 is dit heel erg makkelijk te maken. Echt veel makkelijker dan je zou denken en blijft lang goed in de koelkast. Hier kan je het recept vinden.

 

6.Chocolade fudge maken

chocolade fudge maken

Net als de fudge hierboven is deze chocolade fudge duidelijk 1 van de favoriete recepten van 2015. Leuk om te zien dat zowel de gezonde snacks als de lekkere trek receptjes vaak bekeken worden. Het recept voor deze goddelijke fudge kan je hier vinden.

 

7.Mini appeltaartjes met 4 ingrediënten

mini appeltaartjes

Op nummer 7, deze mini appeltaartjes. Met bladerdeeg kan je alle kanten op. Je ken het standaard in je vriezer hebben en er ontzettend veel dingen mee maken zoals deze mini appeltaartjes. Recept kan je hier vinden.

 

8.Gezonde speculaas muffins

gezonde speculaas muffins

Speculaas hoort echt bij de koude dagen vind ik. Nu hebben we dit jaar zo goed als geen koude dagen gehad haha maar toch is dit recept vaak bekeken. Nou moet ik zeggen dat deze muffins een van de weinige dingen is die ik zelf keer op keer weer maak. Makkelijk voor mee naar je werk en helemaal niet slecht voor je. Je leest het recept hier.

 

9.Ovenschotel uit de pan

ovenschotel

Persoonlijk vind ik ovenschotels vaak heel lekker maar soms vind ik de tijd dat dit in de oven moet veel te lang. Daarom bedacht ik dit gerecht. Gewoon in de pan te maken maar met de smaak van een ovenschotel. O en als bonus; kids vinden dit erg lekker! Recept lees je hier.

 

10.Aardappel bakjes met creme fraiche

 

Erg leuk dat dit recept ook in de top 10 staat. Ik heb het namelijk als Kerst recept online gezet en in deze korte periode is dit toch een van de best bekeken recepten van het jaar. Leuk! Het recept voor deze leuke aardappelbakjes kan je hier vinden.

Bij het zien van deze top 10 is het duidelijk waar jullie het meest naar kijken, de gezonde snacks & de zoete snacks! Dat is denk ik ook niet zo vreemd aangezien gezond snacks niet altijd makkelijk te vinden zijn en zoete snacks gewoon heel lekker zijn. Stiekem vind ik het bedenken en maken van deze gezonde tussendoortjes het leukst om te maken. Ik wil iedereen bedanken voor het bezoeken van EASY DAILY FOOD in 2015!

Op naar een volgend blog jaar vol nieuwe gezonde, snelle & makkelijke recepten!

 

 

17 Replies to “Top 10 recepten van 2015”

 1. Wat een lekkere recepten! Vooral negen lijkt me goed te doen.

 2. Die chocoladefudge.. Die moet ik echt nog een keer maken.

 3. Mooi overzicht! Leuk om te zien welke gerechten het meest bekeken zijn.

  1. Dankje, voor mijzelf ook leuk om zo te zien waar mensen het liefst naar kijken!

 4. Die cheesecake cupcakes staan echt met recht op nummer een! Ze lijken me echt heerlijk! -x-

  1. Zien er ook zo schattig uit heh dat heeft geholpen denk ik!

 5. Leuk om te zien! Het lijkt me allemaal heerlijk! xx

 6. Wat een leuke site heb je! Lekkere recepten ook! Ik ga er van de week eens wat beter naar kijken en er wat uitproberen!

  1. Bedankt voor het compliment Laura! Benieuwd wat je gaat maken!

 7. Jummie! Wat een lekkere recepten. Veel recepten heb ik al eens voorbij zien komen, maar de ovenschotel in de pan en de cheesecake cupcakes nog niet. En die lijken mij gelijk ontzettend lekker! Ik wens jou ontzettend veel plezier – en nog gefeliciteerd met jouw blogverjaardag natuurlijk! – en succes met het creëren van nieuwe recepten. Ik ben benieuwd wat voor lekkers je ons gaat voorschotelen. 🙂

  1. Wat lief van je Renske, dankje voor je lieve woorden!

 8. De gezonde cheesecakes cupcakes ken ik niet! Deze zien er heerlijk uit. Leuk zo een top 10.

 9. Oooh wat veel lekkere dingen! Leuk, kan ik weer leuke nieuwe maar vooral lekkere dingen gaan maken met mijn dochtertje. Die gezonde cheesecake gaan we als eerst proberen!

Geef een reactie