Valentijnsdag pannenkoekjes

valentijnsdag pannenkoekjes

Gister deelde ik al een ontbijtje speciaal voor health lovers. Maar toen ik bij de Action een setje goedkope uitstekertjes zag met hierin ook een hartje, besloot ik om nog één idee/recept met je te delen. Namelijk mini hartvormige Valentijnsdag pannenkoekjes!

 

valentijnsdag pannenkoekjes

 

 

Dit recept is voor een flink bord vol Valentijnsdag pannenkoekjes I Nodig: Hartvormige uitsteker

 

Ingrediënten

 

Bereiding

 1. Maak de gezondere pannekoeken volgens het recept. Gebruik de helft van de ingrediënten, anders heb je veel te veel pannenkoeken.
 2. Leg een pannekoek op een groot bord en steek zoveel mogelijk hartjes uit de pannenkoek. Herhaal dit bij de overige pannenkoeken.
 3. Smeer een beetje rode jam op de hartjes en eventueel een beetje poedersuiker. Klaar is je makkelijke romantische ontbijtje!
valentijnsdag pannenkoekjes
Je kan de pannenkoeken eventueel ook een dag van te voren maken, en de hartjes de volgende dag uitsteken en op een mooi bordje leggen!

 

Ga jij iets speciaals doen voor Valentijnsdag?

 

 

15 Replies to “Valentijnsdag pannenkoekjes”

 1. Wat leuk! Ga ik zeker maken. Kan mijn dochter het ook zelf opeten. Morgen gaan wij met een bevriend stel naar de dierentuin. Fijne weekend!

 2. Wat een simpel, maar lekker idee zeg! Zelf doen mijn vriend en ik helemaal niets met Valentijnsdag. We hebben ons ‘jubileum’ echter twee weken eerder, haha. Hoewel we dan ook niets bijzonders doen. :’)

  1. Haha wij doen vaak ook niet zoveel bijzonders hoor! Nog gefeliciteerd!

 3. Wat een leuk idee! Heel simpel inderdaad, maar net wat unieker als ronde pannenkoeken. Ik doe morgen niets met valentijnsdag, maar wij gaan vanavond naar de bios. Gezellig!

 4. Ja heel leuk! Ik had vandaag ook zoiets willen doen met mijn zoontje, maar hij is ziek helaas. Ach doen we het gewoon een andere keer 🙂

  1. O wat vervelend. Onze kleine is ook al zo ziek geweest. Beterschap!

 5. Super schattig idee! Hier wordt valentijnsdag een avondje bankhangen met misschien wat lekkers 🙂

 6. Wat ziet dat er lekker uit, super idee en bovendien ook nog eens makkelijk te maken. Succes verzekerd! Bedankt voor de tip.

  1. Graag gedaan, zeker heel makkelijk. Daar houd ik van!

 7. Leuk idee zeg! Het ziet er ook heerlijk uit

 8. Hmmm lekker!
  Fijne valentijnsdag ♥

  Liefs ElsaR

 9. Superlief! Ik ben sowieso dol op pannenkoeken dus dit valt bij mij sowieso in goede aarde 😉

Geef een reactie