Vega weekmenu #47

vega menu

Het is weer tijd voor een nieuw weekmenu, er moet namelijk de hele week weer een lekkere maaltijd op tafel komen. Daarom deel ik alle avond maaltijden die ik heb gegeten en gemaakt in de afgelopen week. Wie weet heb je er wat aan of brengt het je op ideeën voor super snelle en makkelijke maaltijden!

 

Maandag

vega weekmenu

Wat mij deze week steeds gebeurde was dat ik dacht dat er nog bepaalde dingen in de koelkast of vriezer lagen, en tijdens het koken bleek dat dus niet het geval. Nou vandaag had ik 2 van de 3 dingen niet in huis die ik wilde gebruiken dus werd het ovenpatat met vega kipstukjes die nog in de vriezer lagen 😀

Dinsdag

vega weekmenu

Vandaag mijn favoriete kant en klare salade van de AH. Geitenkaas salade met allemaal lekkere dingen en onderin een beetje pasta. Wij aten er komkommer bij en een suuuper lekkere ‘ steak’  van Vegafit. Aanrader!

Woensdag

vega weekmenu

Hollandse kost vind ik eigenlijk helemaal niet lekker, maar mijn dochter is er juist gek op. Dus af en toe maak ik het, dit keer stamppot rode bieten met mini vega hamburgers.

Donderdag

vega weekmenu

Spaghetti met courgette waar ik met een spirelli courgette slierten van had gemaakt. Erbij tomaatjes, ui, en vega spekjes. De saus is heel simpel, dat is deze pastasaus waar ik altijd extra porties van bewaar in de vriezer!

Vrijdag

vega weekmenu

Vandaag was het Koningsdag! De rommelmarkt even over gelopen waar mini-me nieuwe schatten heeft gevonden. Verder rustig aangedaan en als avond eten aten wij geroosterde groente uit de oven met aardappelblokjes. Simpel maar lekker.

Zaterdag

vega weekmenu

Ik had een paar nieuwe recepten in mijn hoofd die ik vandaag wilde gaan maken. Maar halverwege kwam ik erachter dat ik een paar dingen niet in huis had, handuuugg. Dus het werd een vreemde combinatie van quinoa, zoete aardappelblokjes uit de oven, vega kip stukjes, sinaasappel (ja echt waar) en courgette. Erbij een pinda/limoen sausje. Smaakte prima, maar binnenkort maak ik er een beter gerecht van en zal ik dit natuurlijk delen!

Zondag

vega weekmenu

En vandaag zoals meestal, een soepje. En de favoriete soep hier thuis is deze courgettesoep en ik heb er zelfgemaakte kruidenboter bij gedaan, recept daarvan kan je hier vinden!

 

 

Nog meer weekmenu’s bekijken? Je kan ze hier allemaal terug vinden.

 

 

4 Replies to “Vega weekmenu #47”

  1. Ondanks dat je niet alles in huis had, heb je er toch super lekkere dingen mee gemaakt

    1. Haha dankjewel Marije!

  2. Ziet er allemaal lekker uit! Eten jouw kinderen gewoon mee met wat de pot schaft?

    1. Ja mijn dochter van 5 eet gewoon met alles mee. Mijn zoontje van 1 nog niet!

Geef een antwoord