Verantwoord snoepen met Fruitfunk + WIN!

fruitfunk

Snoepen is lekker maar vaak niet zo gezond. Tenminste meestal niet. Natuurlijk kan je ‘snoepen’ met tomaatjes of snack worteltjes maar af en toe een echt snoepje vinden kinderen vaak ook erg lekker. Er is nu een nieuw soort snoepjes op de markt gekomen waarmee je met een gerust hart je kindje kan trakteren op een snoepje. Deze snoepjes van Fruitfunk bevatten namelijk geen toegevoegde suikers en zijn gemaakt van 100% fruit! Klinkt goed toch?

 fruitfunk

Over Fruitfunk

De repen bestaan uit fruit, groente en haver en zijn zonder toegevoegde suikers. Daarbij zijn ze lactosevrij en bevatten zij natuurlijk kleur- en smaakstoffen.

De snoepjes in de uitdeelzakjes zijn gemaakt van 100% fruit en zijn vrij van toegevoegde suikers en bevatten geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. Daarbij zijn de producten lastosevrij, vegetarisch en Halal.

 

fruitfunk

 

Maar zijn ze ook lekker? Ik heb zowel de repen als de snoepjes geproefd. Ik vond de repen erg lekker! Ze zijn niet knapperig maar een beetje zachter. Ze hebben een lekkere zoete fruit smaak en doordat ze handig per stuk verpakt zijn loop ik nu elke dag rond met een mooie paw patrol reep in mijn tas haha, true story :D. Mijn dochtertje van 4 vond de repen niet zo lekker qua structuur maar is groot fan van de snoepjes! De snoepjes gingen dan ook mee als ‘extra’tje’ toen wij een dagje naar Ameland zijn geweest en heeft er lekker van gesnoept.

 

Voor onderweg

Als ik een dagje weg ga met de kids neem ik eigenlijk altijd wat te eten en drinken mee, in plaats van dat ik het ergens koop. Ik neem dan vaak een paar voorverpakte ontbijtkoeken, snoepjes of mueslirepen mee. Dit is niet altijd even gezond maar wel makkelijk omdat het voorverpakt zit en lang goed blijft. Fruitfunk maakt het nu extra makkelijk door de gezondere snoepjes en repen in kleine ‘uitdeel verpakkingen’ te stoppen waardoor je de snoepjes of repen makkelijk mee kan nemen in je tas. Daarbij staan er ook nog eens leuke en bekende figuren op de verpakkingen zoals Minions en Paw patrol (groot favoriet van mijn dochter) en hierdoor is het voor de kids nog aantrekkelijker om te eten.

 

fruitfunk

 

Win!

Enthousiast geworden? Je kan namelijk een pakket van dit lekkere gezondere merk winnen. Ik geef namelijk een tof pakket weg via mijn Facebook en 1 via mijn instagram pagina!

Hoe kan je winnen?

 • Volg mij op Facebook of op mijn Instagram pagina
 • Laat onder dit bericht in een reactie weten dat je mee doet!

 

That’s it! Op beide kanalen geef ik een pakket weg, dus volg je zowel mijn Facebook als instagram dan maak je dus 2x kans. De winnaar krijgt persoonlijk bericht en wordt willekeurig gekozen.

 

fruitfunk

Kortingscode

Wil jij de repen of snoepjes van Fruitfrunk ook proberen? Je kan ze hier bestellen, als je de code ‘easydailyfood‘ invult bij je bestelling krijg je 10% korting! Natuurlijk kan je de producten van Fruitfunk ook in de supermarkt vinden. O.a. bij AH, Jumbo, Deen, Sligro en Emté!

 

Was jij al bekend met dit merk of heb jij het misschien al in de supermarkt zien liggen?

 

 

 

12 Replies to “Verantwoord snoepen met Fruitfunk + WIN!”

 1. Ik doe graag mee met deze winactie!
  Ben benieuwd naar deze gezonde snoepjes. Degene die ik tot nu toe heb geprobeerd waren hier niet zo een succes. (Al hadden die dan ook geen afbeelding van de Paw patrol 😉)

  1. Haha ja dat helpt wel inderdaad, een leuke kinderverpakking! 🙂

 2. Ik zou mee willen doen!!🤗
  Ik ben helemaal niet bekend met dit product ook omdat er wat arlergiën zijn hou ik me toch een beetje vast aan bekende producten maar ik heb even gegoogled en deze mag mijn kind hebben👍🏻🤗
  (Leuke blog btw😉)

  1. Wat leuk, zou toch super zijn als je een nieuw snoepje hebt voor je kind! En bedankt voor het compliment Debby!

 3. Ik ben er nog niet bekend mee, maar het ziet er ook niet echt lekker uit.

  1. Wat jammer dat je het er niet lekker uit vind zien. Maar de smaak is zeker goed!

 4. Super Leuk!
  Zou ik … uh mijn jongens 😉 graag eens willen proberen!

  1. Haha ik eet de repen ook zelf, zo handig voor in de tas!

  2. Hi Kim! Jij hebt het FruitFunk pakket gewonnen! Zou jij mij je adres gegevens willen mailen naar marijkegermeraad@hotmail.com?

   1. Wat leuk!! 🙂
    Ik ga je mailen!

 5. Lenny Wibbelink zegt: Beantwoorden

  Dat klinkt als jammie, Nu nog uitproberen.

 6. wow, dit is echt iets wat ik zoek, euhhh voor mezelf haha en ja ook voor mijn kleinkinderen.
  Fijn dat er nu iets te snoepen valt waar ik ook van kan smullen 🙂
  Ik kijk zowieso al veel op de site en heb al heel wat af gesmuld, dus ga door ……Power Girl 🙂

Geef een reactie