Makkelijke Sinterklaas recepten!

makkelijke sinterklaas recepten

Het is alweer bijna 5 december en dat betekent natuurlijk het grootste kinderfeest van het jaar, Sinterklaas! Heb je geen kinderen? Dan kan je Sinterklaas natuurlijk gewoon vieren met  familie of een groep vrienden! En bij gezelligheid hoort natuurlijk lekker eten! Ik heb hele makkelijke en lekkere Sinterklaas recepten bedacht die je makkelijk van te voren kan klaar maken.

 

En vier je geen Sinterklaas? Dan nog zijn deze makkelijke Sinterklaas recepten ontzettend lekker 😉

 

Sinterklaas fudge

makkelijke sinterklaas recepten

Deze lekkere Sinterklaas fudge heb je binnen no-time gemaakt en kan je erg lang bewaren. Tenminste, als alles niet in 1 avond op gaat tijdens het Sinterklaas vieren :).

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Pepernotencake

makkelijke sinterklaas recepten

Deze pepernoten cake is wel héél erg makkelijk om te maken. Leuk voor bij de thee of koffie en omdat het zo makkelijk is om te maken, ook erg leuk om samen met de kids te maken!

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Chocolade melk maken

makkelijke sinterklaas recepten

Bij lekkere Sint recepten hoort natuurlijk ook lekkere chocolade melk. Dit recept laat zien dat je dit super simpel thuis kan maken zonder pakjes en zakjes. Of nou ja, de mini marshmallows maak je niet zelf, maar smaken zooo lekker in de chocomelk!

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Pepernoten tiramisu

makkelijke sinterklaas recepten

Gaan jullie gourmetten met Sinterklaas? Dan is dit het perfecte Sinterklaas recept, namelijk een kind & zwangerschaps-proof tiramisu. Dat betekent dat er geen alcohol of rauwe eieren in zitten en dus voor iedereen geschikt is!

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

 

 

Dit waren mijn makkelijke Sinterklaas recepten! Welke recept lijkt jou het lekkerste?

 

 

 

Kopafbeelding: shutterstock.com

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022