3x snelle eenpersoons maaltijd

snelle eenpersoonsmaaltijd

Ben jij gek op koken of juist helemaal niet? Zelf vind ik koken natuurlijk hartstikke leuk maar ook ik heb wel eens geen zin om te koken. Op avonden dat ik alleen moet eten omdat mijn vriend weg is heb ik er al helemaal geen zin in. Natuurlijk moet er wel eten op tafel komen want onze dochter van 3 jaar wil ook wel graag wat eten ;). Eet jij af en toe alleen of misschien wel altijd? Dan heb ik nu 3x eenĀ snelle eenpersoons maaltijd voor je bij elkaar gezet. Sla de maaltijd even op zodat jij geen eet-stress hebt op momenten dat je alleen ‘moet’ eten.

 

Gezonde eenpersoons maaltijd met zalm

snelle eenpersoons maaltijd

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Eenpersoons maaltijd wrap

snelle eenpersoons maaltijd

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Couscous salade met zalm

snelle eenpersoons maaltijd

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

 

Wat is jouw favoriete snelle eenpersoons maaltijd om te maken?

 

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop