3x snelle eenpersoons maaltijd

snelle eenpersoonsmaaltijd

Ben jij gek op koken of juist helemaal niet? Zelf vind ik koken natuurlijk hartstikke leuk maar ook ik heb wel eens geen zin om te koken. Op avonden dat ik alleen moet eten omdat mijn vriend weg is heb ik er al helemaal geen zin in. Natuurlijk moet er wel eten op tafel komen want onze dochter van 3 jaar wil ook wel graag wat eten ;). Eet jij af en toe alleen of misschien wel altijd? Dan heb ik nu 3x een snelle eenpersoons maaltijd voor je bij elkaar gezet. Sla de maaltijd even op zodat jij geen eet-stress hebt op momenten dat je alleen ‘moet’ eten.

 

Gezonde eenpersoons maaltijd met zalm

snelle eenpersoons maaltijd

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Eenpersoons maaltijd wrap

snelle eenpersoons maaltijd

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Couscous salade met zalm

snelle eenpersoons maaltijd

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

 

Wat is jouw favoriete snelle eenpersoons maaltijd om te maken?

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk..