3x snelle eenpersoons maaltijd

snelle eenpersoonsmaaltijd

Ben jij gek op koken of juist helemaal niet? Zelf vind ik koken natuurlijk hartstikke leuk maar ook ik heb wel eens geen zin om te koken. Op avonden dat ik alleen moet eten omdat mijn vriend weg is heb ik er al helemaal geen zin in. Natuurlijk moet er wel eten op tafel komen want onze dochter van 3 jaar wil ook wel graag wat eten ;). Eet jij af en toe alleen of misschien wel altijd? Dan heb ik nu 3x een snelle eenpersoons maaltijd voor je bij elkaar gezet. Sla de maaltijd even op zodat jij geen eet-stress hebt op momenten dat je alleen ‘moet’ eten.

 

Gezonde eenpersoons maaltijd met zalm

snelle eenpersoons maaltijd

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Eenpersoons maaltijd wrap

snelle eenpersoons maaltijd

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Couscous salade met zalm

snelle eenpersoons maaltijd

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

 

Wat is jouw favoriete snelle eenpersoons maaltijd om te maken?

 

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022