3x vegetarisch voorgerecht

vegetarische voorgerechten

Organiseer jij dit jaar het kerstdiner bij jouw thuis en komt er iemand eten die geen vlees of vis eet? Of ga jij naar een etentje waar jij de enige vegetariër bent? Een makkelijk vegetarisch voorgerecht is dan het antwoord! Zelfs mensen die wel graag vlees of vis eten zullen deze 3 voorgerechten lekker vinden, maar de vegetarische eter zal je extra blij worden van een van deze lekkere vegetarische voorgerechten!

 

1. Carpaccio van rode biet

vegetarisch voorgerecht

Vorig jaar heb ik dit als voorgerecht gemaakt voor bij het kerst diner bij mijn ouders thuis. Iedereen at ‘normale’ carpaccio en ik besloot voor mijzelf deze carpaccio van rode biet te maken. Echt ontzettend lekker en stiekem ziet deze carpaccio er veel mooier uit dan de vlees variant 😉

 

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

2. Caprese salade

vegetarisch voorgerecht

Deze caprese salade is niet voor niets een klassieker. De smaken passen perfect bij elkaar en je hebt maar heel weinig ingrediënten nodig om dit vegetarische voorgerecht te maken. Wederom niet alleen lekker voor iemand die geen vlees of vis eet maar dit is een voorgerecht wat bijna ieder lust.

 

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

3. Wortel ricotta soep

vegetarisch voorgerecht

Een soepje is altijd een goed idee om als voorgerecht te serveren. Serveer deze soep in een mooi glaasje en voeg de ricotta toe, vlak voordat je de soep gaat opdienen!

 

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Dus geen stress als je een vegetariër te eten krijgt tijdens het kerst diner. Deze vegetarische voorgerechten vallen gegarandeerd in de smaak!

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022