4x lekkere overnight oats recepten

overnight oats

Op zoek naar lekkere overnight oats recepten? Zin in een lekker makkelijk ontbijt? Dan zijn deze lekkere recepten iets voor jou. Vooral wanneer je het ‘s ochtends erg druk hebt of snel de deur uit moet is dit erg handig. Je maakt het ontbijt namelijk de avond van te voren. Zo kan je in de ochtend zo huppa, de deur uit met je ontbijtje. Maar ook wanneer je wél tijd hebt is dit echt een lekker ontbijt. Door de havermout blijf je lekker lang vol en de smaken zijn gewoon ontzettend lekker! Bekijk vooral ook even mijn instagram voor nog meer lekkere ontbijtjes!

 

Wat zijn overnight oats

Nu denk je misschien, wat zijn overnight oats nu weer voor iets? Snap ik! Het is eigenlijk niks meer dan havermout wat een nachtje in de koelkast heeft gestaan terwijl het weekt in water of plantaardige melk. Je maakt het dus de avond van te voren al klaar, zodat je in de ochtend meteen je ontbijtje uit de koelkast kan pakken en kan ontbijten. Wanneer je het maakt in een bakje of beker die je kan afsluiten, kan je het ook nog eens zo vanuit de koelkast meenemen naar je werk of studie. Dat maakt dit havermout ontbijtje dus een ideaal ontbijt. Wat ik vaak doe is in een keer 2 porties klaarmaken, dat is eigenlijk evenveel werk als 1 klaar maken namelijk. En dan heb je binnen 5 minuten 2 ontbijtjes klaar staan waarmee je in de ochtend twee keer tijd bespaart en twee ochtenden je ontbijt al klaar hebt staan. Dit is ook handig wanneer je je calorieën bijhoud in een app. Want dan kan je het ontbijtje kopiëren naar de volgende dag en hoef je het niet meer in te vullen. Handuuuuug!

 

Verschillende soorten overnight oats

Wanneer je voor het eerst overnight oats gaat maken kom je erachter hoe makkelijk het is. Helemaal wanneer je haast hebt in de ochtend, je kan zo hoppa iets uit de koelkast pakken en meenemen. Maar wat je misschien niet wist is dat de opties qua overnight oats echt eindeloos zijn. Je kan zoveel verschillende combinaties maken waardoor het elke keer een compleet nieuw ontbijtje is. Ik heb de lekkerste overnight oats van mijn website voor je verzameld zodat jij alle recepten kan uitproberen!

 

 

1.OREO overnight oats

 

OREO overnight oats

Klik op de foto om naar het recept te gaan, of klik hier.

 

2.Strawberry overnight oats

strawberry cheesecake overnight oats

Klik op de foto om naar het recept te gaan, of klik hier.

 

3.Cookie dough overnight oats

Klik op de foto om naar het recept te gaan, of klik hier.

 

 

4.Double chocolat overnight oats

chocolate overnight oats

Klik op de foto om naar het recept te gaan, of klik hier.

Lekkere en gezonde ontbijtjes

Ben jij nou op zoek naar nog meer makkelijke lekkere en gezonde ontbijtjes? Dan moet je mijn e-book ’20 makkelijke ontbijtjes’ zeker even bekijken. Van lekkere laagjes toetjes, tot smoothies tot aan ontbijt appeltaart. Alles vind je in dit lekkere en makkelijk e-book! Bekijk het e-book hier!makkelijk ontbijt

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop