4x overnight oats

overnight oats

Zin in een lekker makkelijk ontbijt? Dan zijn deze overnight oats iets voor jou. Vooral wanneer je het ‘s ochtends erg druk hebt of snel de deur uit moet is dit erg handig. Je maakt het ontbijt namelijk de avond van te voren. Zo kan je in de ochtend zo huppa, de deur uit met je ontbijtje. Maar ook wanneer je wél tijd hebt is dit echt een lekker ontbijt. Door de havermout blijf je lekker lang vol en de smaken zijn gewoon ontzettend lekker!

 

 

Wat zijn overnight oats

Nu denk je misschien, wat zijn overnight oats nu weer voor iets? Snap ik! Het is eigenlijk niks meer dan havermout wat een nachtje in de koelkast heeft gestaan terwijl het weekt in water of plantaardige melk. Je maakt het dus de avond van te voren al klaar, zodat je in de ochtend meteen je overnight oats uit de koelkast kan pakken en kan ontbijten. Wanneer je het maakt in een bakje of beker die je kan afsluiten, kan je het ook nog eens zo vanuit de koelkast meenemen naar je werk of studie. Dat maakt overnight oats dus een ideaal ontbijt. Wat ik vaak doe is 2 bakjes met overnight oats klaarmaken, dat is eigenlijk evenveel werk als 1 klaar maken namelijk. En dan heb je binnen 5 minuten 2 ontbijtjes klaar staan waarmee je in de ochtend twee keer tijd bespaart en twee ochtenden je ontbijt al klaar hebt staan. Dit is ook handig wanneer je je calorieën bijhoud in een app. Want dan kan je het ontbijtje kopiëren naar de volgende dag en hoef je het niet meer in te vullen. Handuuuuug!

 

Verschillende soorten

Wanneer je voor het eerst overnight oats gaat maken kom je erachter hoe makkelijk het is. Helemaal wanneer je haast hebt in de ochtend, je kan zo hoppa iets uit de koelkast pakken en meenemen. Maar wat je misschien niet wist is dat de opties qua overnight oats echt eindeloos zijn. Je kan zoveel verschillende combinaties maken waardoor het elke keer een compleet nieuw ontbijtje is. Ik heb de lekkerste overnight oats van mijn website voor je verzameld zodat jij alle overnight oats recepten kan uitproberen!

 

4x overnight oats

 

 

OREO overnight oats

 

OREO overnight oats

Klik op de foto om naar het recept te gaan, of klik hier.

 

Strawberry overnight oats

strawberry cheesecake overnight oats

Klik op de foto om naar het recept te gaan, of klik hier.

 

 

Cookie dough overnight oats

Klik op de foto om naar het recept te gaan, of klik hier.

 

 

Double chocolat overnight oats

double chocolate overnight oats

Klik op de foto om naar het recept te gaan, of klik hier.

 

—–

Wist jij dan ik een ebook heb gemaakt? Hierin staat alle informatie over het afvallen door middel van een klein calorietekort. De overnight oats recepten staan hier ook in, samen met nog meer lekkere recepten! Meer informatie, of het ebook bestellen kan via deze link ‘Bestel hier het ebook‘.

 

Dit waren mijn 4 overnight oats recepten. Welk recept ga jij proberen? Laat het mij vooral even weten op instagram! Vind ik super leuk om te zien. Je kan mij vinden onder @easydailyfoodcom.

 

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022