5X de leukste ijsblokjes

IJsblokjes, je kan er niet genoeg van in de vriezer hebben in de zomer. Met warm weer is bijna niks zo lekker als een verkoelend drankje in je hand. Nou kan je natuurlijk een standaard ijsblokje gebruiken maar er zijn ook veel variaties te koop. Ik zocht de leukste voor je op!

 

FRED Titonic IJsblokjesvorm

1. Als je goed kijkt zie je dat dit een ijsvorm in de vorm van de titanic is! Ik vond deze wel erg leuk, maar toen ik er langer naar keek is het misschien een beetje ongepast… Bijzonder is hij wel, hij is hier te bestellen.

 

ThumbsUp! Easy Peasy Sojaboon IJsblokjesvorm2. In de vorm van een boontje, waarbij de ijsklontjes de erwtjes zijn. Leuk bedacht! Hier o.a. te vinden.

3. Deze leukerd had ik ook op mijn verjaardag wishlist staan.  Ik heb deze in het geel en in het roze gekregen, zo leuk! Hier te vinden.

92000000203293184. Je kan natuurlijk ook een neushoorn ijsklontje in je glas doen! De reden dat er 2 bruine neushoorntjes bij staan is omdat je de silicone houder ook kan gebruiken om chocolaatjes mee te vormen. Deze en nog meer dieren vormpjes zijn hier te koop.

9200000027564969

5. Alle muziekliefhebbers maak je blij met dit gitaar-ijsblokje. Wat is deze gaaf. Benieuwd hoe lang deze ‘in vorm’ blijft! Hier te koop.

 

Heb jij ook leuke originele ijsblokjes in huis? Of koop je liever kant & klare ijsblokjes uit de supermarkt?

 

 

Volg je mij al op Social Media?
Facebook Twitter Pinterest Instagram

EASY DAILY FOOD

Hi,

Mijn naam is Marijke, ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Gezond eten is allesbehalve saai. Ontdek mijn lekkere recepten en afvaltips hier. Meer uitleg over hoe je kan afvallen zonder dieet? Bekijk dan mijn webshop!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop