5X de leukste ijsblokjes

IJsblokjes, je kan er niet genoeg van in de vriezer hebben in de zomer. Met warm weer is bijna niks zo lekker als een verkoelend drankje in je hand. Nou kan je natuurlijk een standaard ijsblokje gebruiken maar er zijn ook veel variaties te koop. Ik zocht de leukste voor je op!

 

FRED Titonic IJsblokjesvorm

1. Als je goed kijkt zie je dat dit een ijsvorm in de vorm van de titanic is! Ik vond deze wel erg leuk, maar toen ik er langer naar keek is het misschien een beetje ongepast… Bijzonder is hij wel, hij is hier te bestellen.

 

ThumbsUp! Easy Peasy Sojaboon IJsblokjesvorm2. In de vorm van een boontje, waarbij de ijsklontjes de erwtjes zijn. Leuk bedacht! Hier o.a. te vinden.

3. Deze leukerd had ik ook op mijn verjaardag wishlist staan.  Ik heb deze in het geel en in het roze gekregen, zo leuk! Hier te vinden.

92000000203293184. Je kan natuurlijk ook een neushoorn ijsklontje in je glas doen! De reden dat er 2 bruine neushoorntjes bij staan is omdat je de silicone houder ook kan gebruiken om chocolaatjes mee te vormen. Deze en nog meer dieren vormpjes zijn hier te koop.

9200000027564969

5. Alle muziekliefhebbers maak je blij met dit gitaar-ijsblokje. Wat is deze gaaf. Benieuwd hoe lang deze ‘in vorm’ blijft! Hier te koop.

 

Heb jij ook leuke originele ijsblokjes in huis? Of koop je liever kant & klare ijsblokjes uit de supermarkt?

 

 

Volg je mij al op Social Media?
Facebook Twitter Pinterest Instagram

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022