5x koek voor onderweg

koek voor onderweg

Neem jij graag een snack mee wanneer jij onderweg bent? Wanneer ik ergens naar toe ga neem ik eigenlijk altijd iets van een koek of reep mee die in mijn tas past. Is dit bij jou ook het geval? Dan heb ik weer 5 lekkere snacks voor onderweg voor je gevonden!

 

Koek voor onderweg

Natuurlijk kan je ook prima fruit meenemen onderweg. Een banaan of appel kan altijd. Maar soms is het gewoon handig om zo, hoppa, even een koekreep in je tas te doen voor het geval je trek krijgt. En sowieso handig voor mee naar je werk of school. Ik vond deze 5 koeken bij de Albert Heijn. Wanneer je wil afvallen kan je ook nog steeds koek eten. Het werkt namelijk zo, wil jij graag afvallen dan moet je zorgen voor een negatieve energiebalans. Dit doe je door net iets minder calorieën te eten dan je nodig hebt. Wil je hier meer informatie over? Bekijk dan het ebook wat ik erover schreef vol met tips, hier.

Maar terug naar de koeken! Want daar kom jij hier tenslotte voor. Ik let dus niet op de koolhydraten en de suikers. Mocht jij dit wel belangrijk vinden, bekijk de etiketten van de producten die ik hier noem dan simpel weg even op de website van de AH. Daar kan je alles terug vinden.

 

1. Bolletje – goed bezig

koek voor onderweg

Deze koek bevat 101 calorieën per stuk.

 

2. Mueslireep zero ah huismerk

koek voor onderweg

Deze muesli reep is er in meerdere smaken. Deze ‘rood fruit’ variant is 89 calorieën per reep.

 

3. Haver koekjes cranberry

koek voor onderweg

Deze koekjes zitten per 2 verpakt en bevatten per 2 koekjes 135 calorieën.

 

4. Brosse eierkoek van Bolletje

koek voor onderweg

Luchtig en lekker zoet, dat zijn deze luchtige eierkoeken, 67 calorieën per koek.

 

5. B’tween zero reep witte chocolade

koek voor onderweg

Deze repen zijn mijn persoonlijke favoriet. Je hebt deze smaak maar ook andere variaties en ze zijn allemaal even lekker. Deze bevat 65 calorieën per reep.

 

—–

 

Vond je deze snack tips leuk om te zien? Bekijk dan ook mijn post met 10x koekjes met weinig calorieën even!

Volg mij vooral ook even op instagram! Daar deel ik al mijn recepten en tips, @easydailyfoodcom!

 

 

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop