5x Koek voor onderweg

koek voor onderweg

Koek voor onderweg, wat mij betreft onmisbaar. Zelf heb ik vaak genoeg momenten dat ik even snel iets tussendoor wil eten. Het liefst iets dat goed vult en voorverpakt is, zodat ik het zo vanuit de keukenla mee kan nemen in mijn tas. Natuurlijk neem ik ook vaak fruit mee voor onderweg, maar een extra snack die per portie verpakt is, vind ik altijd handig om in huis te hebben. Hieronder laat ik 5 koeken zien die ik zelf altijd in huis heb voor onderweg of voor mee naar mijn werk!

 

Koek voor onderweg

Natuurlijk kan je zelf aan de gang met lekkere snacks voor tussendoor. Zoals deze gezonde havermoutmuffins, of deze lekkere muffins met schuddebuikjes. Maar soms wil je gewoon even snel iets uit de la of kast pakken voor mee onderweg. Herkenbaar? Dan heb ik hier een lijstje met 5 koeken die ik zelf erg lekker vind en vaak in huis heb. De 1 bevat iets meer calorieën dan de ander, maar allemaal vind ik ze perfect als tussendoortje voor onderweg of op het werk of voor mee naar school. Ik kocht deze repen allemaal bij de Albert Heijn.

 

 

1. Muesli reep zero AH

koek voor onderweg

Deze muesli reep bevat mijn favoriete smaak, namelijk chocolade! Daarbij een vleugje kokos, zo lekker. Per reep 92 calorieën.

 

2. Ontbijtkoek reep minder suiker

koek voor onderweg

Deze ontbijtkoek reep heb ik altijd in huis, deze reep vult goed en is gewoon heel erg lekker. Ik maakte er al eerder deze foodswap mee. Deze minder suiker variant scheelt weer calorieën met de gewone versie. Per koekreep 131 calorieën.

 

3. B’tween Zero

koek voor onderweg

Deze koekreep bestaat in meerdere varianten. Dit is de variant met witte chocolade. Lekker zoet en een heerlijk smaakje. Per reep 65 calorieën.

 

4. Peijnenburg ZERO

koek voor onderweg

Een voorverpakt plakje ontbijtkoek die weinig calorieën bevat, namelijk maar 66 calorieën.

 

5. Bolletje goed bezig

koek voor onderweg

Deze koek is super knapperig, niet al te zoet en vult goed. Hij is er in meerdere smaken. Deze reep is 99 calorieën.

 

Andere tussendoortjes

Naast deze 5 koeken maakte ik al eerder deze lijst met tussendoortjes voor onderweg. Of koekjes met weinig calorieën deel 1 en deel 2. Wie weet heb je daar ook iets aan!

 

—–

 

Vond je dit leuke en handige tips? Volg mij dan vooral even op instagram waar ik alle tips en recepten deel. Je kan mij vinden onder @easydailyfoodcom.

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop