6x lekkere ovenschotel

lekkere ovenschotel

Tot een tijdje geleden aten wij maar heel af en toe een lekkere ovenschotel. Maar sinds mijn zoontje geboren is, is het rond etenstijd echt spitsuur. Daarom vind ik ovenschotels tegenwoordig echt een uitkomst. Ik maak de ovenschotel dan meestal klaar nadat ik mijn dochter uit school heb gehaald, ruim alles op. En een half uurtje voordat we gaan eten schuif ik de ovenschotel in de oven. Perfect! Geen drukte rond etenstijd. En je hebt een lekkere warme maaltijd binnen no-time klaar.

 

Daarbij kan je dus ontzettend veel verschillende soorten ovenschotels maken. Zoals een Italiaanse versie, of een Mexicaanse ovenschotel met nacho’s. Of misschien eet jij koolhydraatarm? Ook dan heb ik 2 top recepten voor je! Klik op onderstaande foto’s om de recepten te bekijken!

 

 

Italiaanse ovenschotel

lekkere ovenschotel

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Broccoli ovenschotel met mozzarella (koolhydraatarm)

lekkere ovenschotel

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Makkelijke broccoli ovenschotel (koolhydraatarm)

lekkere ovenschotel

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Snelle vega ovenschotel

lekkere ovenschotel

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Mexicaanse ovenschotel met nacho’s

lekkere ovenschotel

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Vega ovenschotel met groente balletjes

lekkere ovenschotel

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

—–

 

Welke ovenschotel lijkt jou het lekkerste? En heb jij een favoriete ovenschotel die je graag maakt? Ben benieuwd!

 

 

 

Kopafbeelding: Shutterstock

 

easy daily food

Welkom op mijn website!

Ik ben Marijke, dol op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten. Van verrukkelijke tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Gezond eten is allesbehalve saai. Ontdek mijn lekkere recepten en afvaltips hier. Meer uitleg over hoe je kan afvallen zonder dieet? Bekijk dan mijn webshop!

Zoek je een recept? Gebruik de handige zoekbalk. Van ontbijt tot zalige desserts, hier vind je het.

Leun achterover, laat je inspireren en geniet!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022