6x lekkere ovenschotel

lekkere ovenschotel

Tot een tijdje geleden aten wij maar heel af en toe een lekkere ovenschotel. Maar sinds mijn zoontje geboren is, is het rond etenstijd echt spitsuur. Daarom vind ik ovenschotels tegenwoordig echt een uitkomst. Ik maak de ovenschotel dan meestal klaar nadat ik mijn dochter uit school heb gehaald, ruim alles op. En een half uurtje voordat we gaan eten schuif ik de ovenschotel in de oven. Perfect! Geen drukte rond etenstijd. En je hebt een lekkere warme maaltijd binnen no-time klaar.

 

Daarbij kan je dus ontzettend veel verschillende soorten ovenschotels maken. Zoals een Italiaanse versie, of een Mexicaanse ovenschotel met nacho’s. Of misschien eet jij koolhydraatarm? Ook dan heb ik 2 top recepten voor je! Klik op onderstaande foto’s om de recepten te bekijken!

 

 

Italiaanse ovenschotel

lekkere ovenschotel

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Broccoli ovenschotel met mozzarella (koolhydraatarm)

lekkere ovenschotel

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Makkelijke broccoli ovenschotel (koolhydraatarm)

lekkere ovenschotel

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Snelle vega ovenschotel

lekkere ovenschotel

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Mexicaanse ovenschotel met nacho’s

lekkere ovenschotel

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

Vega ovenschotel met groente balletjes

lekkere ovenschotel

Klik op de afbeelding om het recept te bekijken!

 

—–

 

Welke ovenschotel lijkt jou het lekkerste? En heb jij een favoriete ovenschotel die je graag maakt? Ben benieuwd!

 

 

 

Kopafbeelding: Shutterstock

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop