6x makkelijke kersthapjes

makkelijke kersthapjes

Het is bijna Kerst, en wat is dan leuker dan hapjes op tafel zetten die het Kerst gevoel een beetje versterken! Misschien vier jij Kerst met je hele familie of heb je volgende week een Kerstviering op de school van je kinderen? Dan heb ik heel veel leuke en makkelijke Kersthapjes voor je opgezocht zodat je niet met lege handen hoeft aan te komen.

 

Versierde marshmallows

makkelijke kersthapjes

Super simpel om te maken maar het staat ontzettend leuk. Deze Marshmallows met chocolade gedipt in gebroken stukjes zuurstok. Heel feestelijk!

Bron

 

Kerstmannetjes van aardbei

makkelijke kersthapjes

Aardbeien, slagroom en druppeltjes chocola of eetbare oogjes, meer heb je niet nodig voor deze leuke traktatie. Al zijn aardbeien op dit moment van het jaar niet heel goedkoop. Leuk is het wel!

Bron

 

Makkelijke Kerstkoekjes

makkelijke kersthapjes

Deze makkelijke kerstkoekjes maak je met maar 3 ingrediënten en dan hoef je ze alleen nog maar te versieren. Lekker makkelijk dus. Het recept kwam vorige week online en kan je hier vinden!

 

Gezonde fruit-spiesjes

makkelijke kersthapjes

Een hele makkelijke en ook nog eens gezonde snack zijn deze fruitige spiesjes. Aardbei, banaan en een druif op een prikker en klaar zijn deze ‘mini kerstmutsjes’!

Bron

 

Makkelijke bladerdeeg Kerststerren

makkelijke kersthapjes

Liever een hartig kerst hapje? Dan zijn deze Bladerdeeg sterren die ik maakte echt iets voor jou. Lekker knapperig en je kan kruiden gebruiken die je zelf lekker vind. Hoe je ze precies maakt? Het recept kan je hier vinden!

 

Oreo Kerstmutsen

makkelijke kersthapjes

Een hapje met Oreo’s is altijd een goed idee. Hier gebruik een je een Oreo, slagroom en een aardbei als hoedje. Leuk en super lekker!

Bron

 

Welk makkelijke Kersthapje lijkt jou het lekkerste?

 

 

 

easy daily food

Welkom op mijn website!

Ik ben Marijke, gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten. Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Gezond eten is allesbehalve saai. Ontdek mijn lekkere recepten en afvaltips hier. Meer uitleg over hoe je kan afvallen zonder dieet? Bekijk dan mijn webshop!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022