6x zoete aardappel recepten

zoete aardappel recepten

Kook jij wel eens met zoete aardappel? Misschien lijkt het je wel lekker maar heb je géén idee wat je er mee moet maken. Noooou goed nieuws! Op mijn blog kan je heel veel recepten vinden met deze gezonde zoete aardappel. Ik heb de 6 lekkerste recepten voor je op een rij gezet. Dan zit er vast iets tussen wat je lekker vind. Klik op de afbeeldingen om de recepten te bekijken!

 

Mexicaanse quinoa maaltijd

zoete aardappel recepten

Kan het nóg gezonder? Bonen, zoete aardappel & quinoa! Deze Mexicaanse quinoa maaltijd zit vol met gezonde ingrediënten en smaakt ontzettend lekker.

 

Zoete aardappel met bladerdeeg

zoete aardappel recepten

Makkelijk om te maken en weer eens iets anders dan een ‘standaard aardappel bijgerecht’.

 

Gezonde brownies

zoete aardappel recepten

Stiekem misschien wel het allerlekkerste baksel wat ik tot nu toe heb gemaakt. Bomvol gezonde ingrediënten maar dan met de smaak van een smeuïge chocolade brownie. Deze moet je echt proberen.

 

Bloemkool curry

zoete aardappel recepten

Heb ik je overtuigd om de zoete aardappel een kans te geven? Maak dan in plaats van je aardappel vlees & groente, eens deze super makkelijk en snelle bloemkool curry.

 

Zoete aardappel / courgette taart

zoete aardappel recepten

Misschien niet iets wat je op een doordeweekse avond gaat maken. Maar heb je zin om een instagram-waardig recept te maken 😉 ? Dan zou ik zeker deze gezonde zoete aardappel-courgette taart aanraden.

 

Wortel zoete aardappel soep

zoete aardappel recepten

Zelf soep maken is erg makkelijk en deze zoete aardappel en wortel soep is daar geen uitzondering op. Lekker romig en lekker gezond. Maak jij wel eens soep? Zo niet dan zou ik het zeker gaan proberen met dit makkelijke recept!

 

 

Klik op de foto’s om de recepten te bekijken!

 

 

Dit was mijn top 6 met zoete aardappel recepten. Welk recept lijkt jou het lekkerst? Ik ben erg benieuwd!

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022