Snel ontbijten? 7x smoothie als ontbijt!

smoothie als ontbijt

Kan jij ‘s ochtends wel wat extra tijd gebruiken? Dan is een smoothie ontbijt een goed idee. Je kan alle ingrediënten voor de smoothie in een blender doen, even kort mixen en je ontbijt is klaar. Heb je nou heel veel haast? Giet de smoothie dan in een meeneem beker en drink je smoothie onderweg naar je werk of school op. Oké, als je op de fiets gaat zou ik de smoothie even bewaren tot je bent aangekomen op je bestemming ;).

Ik laat je 7 van mijn favoriete smoothies zien, wil je het recept van de smoothie bekijken? Klik dan op de afbeelding en je gaat rechtstreeks naar het recept!

 

Magere blauwe bessen smoothie

smoothie als ontbijt

 

Tropische kokos smoothie

smoothie als ontbijt

 

De groene smoothie die wél lekker is

smoothie als ontbijt

 

Smoothie met gember

smoothie als ontbijt

 

Aardbei & munt smoothie

smoothie als ontbijt

 

Breakfast smoothie

smoothie als ontbijt

 

Sinaasappel framboos smoothie

smoothie als ontbijt

 

 

 

Dit waren mijn favoriete smoothie combinaties! Natuurlijk kan je met elke soort smoothie ontbijten maar de ene combi is nou eenmaal lekkerder dan de andere. Dus ik hoop dat ik je zo genoeg inspiratie heb gegeven voor een lekker smoothie ontbijt!

 

 

Ontbijt jij wel eens met een smoothie?

 

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022