Snel ontbijten? 7x smoothie als ontbijt!

smoothie als ontbijt

Kan jij ‘s ochtends wel wat extra tijd gebruiken? Dan is een smoothie ontbijt een goed idee. Je kan alle ingrediënten voor de smoothie in een blender doen, even kort mixen en je ontbijt is klaar. Heb je nou heel veel haast? Giet de smoothie dan in een meeneem beker en drink je smoothie onderweg naar je werk of school op. Oké, als je op de fiets gaat zou ik de smoothie even bewaren tot je bent aangekomen op je bestemming ;).

Ik laat je 7 van mijn favoriete smoothies zien, wil je het recept van de smoothie bekijken? Klik dan op de afbeelding en je gaat rechtstreeks naar het recept!

 

Magere blauwe bessen smoothie

smoothie als ontbijt

 

Tropische kokos smoothie

smoothie als ontbijt

 

De groene smoothie die wél lekker is

smoothie als ontbijt

 

Smoothie met gember

smoothie als ontbijt

 

Aardbei & munt smoothie

smoothie als ontbijt

 

Breakfast smoothie

smoothie als ontbijt

 

Sinaasappel framboos smoothie

smoothie als ontbijt

 

 

 

Dit waren mijn favoriete smoothie combinaties! Natuurlijk kan je met elke soort smoothie ontbijten maar de ene combi is nou eenmaal lekkerder dan de andere. Dus ik hoop dat ik je zo genoeg inspiratie heb gegeven voor een lekker smoothie ontbijt!

 

 

Ontbijt jij wel eens met een smoothie?

 

 

easy daily food

Welkom op mijn website!

Ik ben Marijke, dol op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten. Van verrukkelijke tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Gezond eten is allesbehalve saai. Ontdek mijn lekkere recepten en afvaltips hier. Meer uitleg over hoe je kan afvallen zonder dieet? Bekijk dan mijn webshop!

Zoek je een recept? Gebruik de handige zoekbalk. Van ontbijt tot zalige desserts, hier vind je het.

Leun achterover, laat je inspireren en geniet!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022