Snel ontbijten? 7x smoothie als ontbijt!

smoothie als ontbijt

Kan jij ‘s ochtends wel wat extra tijd gebruiken? Dan is een smoothie ontbijt een goed idee. Je kan alle ingrediënten voor de smoothie in een blender doen, even kort mixen en je ontbijt is klaar. Heb je nou heel veel haast? Giet de smoothie dan in een meeneem beker en drink je smoothie onderweg naar je werk of school op. Oké, als je op de fiets gaat zou ik de smoothie even bewaren tot je bent aangekomen op je bestemming ;).

Ik laat je 7 van mijn favoriete smoothies zien, wil je het recept van de smoothie bekijken? Klik dan op de afbeelding en je gaat rechtstreeks naar het recept!

 

Magere blauwe bessen smoothie

smoothie als ontbijt

 

Tropische kokos smoothie

smoothie als ontbijt

 

De groene smoothie die wél lekker is

smoothie als ontbijt

 

Smoothie met gember

smoothie als ontbijt

 

Aardbei & munt smoothie

smoothie als ontbijt

 

Breakfast smoothie

smoothie als ontbijt

 

Sinaasappel framboos smoothie

smoothie als ontbijt

 

 

 

Dit waren mijn favoriete smoothie combinaties! Natuurlijk kan je met elke soort smoothie ontbijten maar de ene combi is nou eenmaal lekkerder dan de andere. Dus ik hoop dat ik je zo genoeg inspiratie heb gegeven voor een lekker smoothie ontbijt!

 

 

Ontbijt jij wel eens met een smoothie?

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop