Wil jij afvallen en nooit meer op dieet?

Profiel foto Salespagina

Afvallen en je lekker voelen in je vel zonder dat je op dieet gaat. Het kan echt!

No worries, ik verkoop je geen shakes, repen, pillen of ook maar iets wat je tijdelijk moet gebruiken om je gewicht kwijt te raken.

Maar je aandacht is nu wel even belangrijk, tenminste – als je echt voor altijd wilt stoppen met diëten en het gewicht wilt kwijtraken waar jij je niet fijn bij voelt.

Waarschijnlijk vind je afvallen nu erg moeilijk, blijf je die drang houden naar snoepen en als je stiekem terugkijkt op afgelopen jaren…schommelt je gewicht behoorlijk?

Maar om weeeeeeer opnieuw te starten voelt zwaar, bang dat het toch niet gaat lukken, en ondanks dat je je niet fijn voelt over je eetgedrag of lichaam. Je toch blijft hangen en stilstaan.

BLEGH! Ik herken dat gevoel zo. En ik werd er ook zo gefrustreerd van dus ging ik op zoek naar een manier om hiervan af te komen. Pssst.. en het blijkt zoveel makkelijker te zijn dan je denkt.

Ik wilde leren hoe ik kon afvallen zonder moeilijk gedoe en mijzelf eten te verbieden. Na drie jaar zijn alle verloren kilo’s er nog steeds af.

En het is mij gelukt! Na drie jaar zijn alle verloren kilo’s er nog steeds af. Ik had nooit kunnen dromen dat het zo makkelijk was.

Wat heb jij hiervoor nodig:

Een simpel en makkelijk stappenplan om voor eens en altijd te leren hoe jij kan afvallen zonder op dieet te gaan. Met gewoon boodschappen uit de supermarkt. Dus hou die honderden euro’s voor speciale shakes maar gewoon lekker in je zak!

In het EASY DAILY FOOD Stappenplan leer ik jou hoe je controle krijgt over jouw gewicht door gewoon normaal te eten.

Quote

Mijn stappenplan is voor jou als...

Wat krijg je/wat leer je

Met dit complete pakket en heldere stappenplan vergeet je diëten voor goed. Afvallen met normaal eten!
Je krijgt het stappenplan als pdf bestand in de mail, je kan het daardoor lezen op je telefoon, tablet en computer. 
Je hebt er geen e-reader voor nodig!

Wat je krijgt:
– Uitleg van mijn methode
een duidelijk en concreet stappenplan
– Een makkelijk te volgen plan zodat jij dit zelf kan toepassen
– Voedingsschema van 1600 calorieën
– Voedingsschema van 1800 calorieën
– Uitleg hoe je zelf een voedingsschema kan maken
– Lijsten met snacks, brood beleg & nog veel meer
met meer dan 20 recepten
– Alles wat je nodig hebt om succesvol af te vallen met normaal eten!

Iedereen is anders dus ik ga je natuurlijk ook leren hoe je je eigen voedingsschema kan maken. Easy!

Quote

Over mij

In januari 2020, tijdens een weekendje weg, was ik helemaal klaar met de extra kilo’s die ik na mijn zwangerschappen had. Ik wilde er iets aan doen, maar wist niet hoe. Ik dacht dat ik al goede keuzes maakte en verminderde al frisdrank, snoep en alcohol, maar toch viel ik niet af en werd ik langzaam maar zeker zwaarder. Hoe dan?!

Het antwoord bleek simpel: Meer calorieën verbranden. Maar overal zitten verborgen calorieën in dus haalde ik al heel veel winst uit slimmer eten en bewustere keuzes maken. Ik begon met het bijhouden van wat ik at, ontdekte mijn valkuilen en maakte slimme aanpassingen.

In iets meer dan een jaar verloor ik 13 kilo, en deze zijn er nu, 3 jaar later, nog steeds af!

Met dit stappenplan geef ik jou de handvatten, zodat jij hetzelfde kunt bereiken. Zelf leren hoe het werkt is vrijheid in je eten!

easy daily food

Ja ik wil dit!

Kleine aanpassingen, groot resultaat. Het is echt waar. Het gaat om het maken van kleine aanpassingen zodat je bereikt wat jij wilt bereiken. Vergeet alles wat je denkt te weten over afvallen en ik leer je stap voor stap hoe je dit gaat doen!

Veelgestelde vragen

Wat het grote verschil is tussen mijn stappenplan en een dieet is dat een dieet voorschrijft wat je móét eten om af te vallen. Ik leer jou hoe je dit zelf kan doen met eten wat jij graag eet. Door kleine aanpassingen te doen ga jij resultaat behalen.

Het stappenplan waarmee jij zelf aan de slag kan kost 49 euro. Dit is inclusief een goed te volgen stappenplan met daarbij 2 voedingsschema’s, recepten, uitleg en nog veel meer.

In principe kan je afvallen met het eten wat jij nu al eet. Belangrijk is dat je klein aanpassingen gaat maken. In mijn stappenplan geef ik allemaal tips en handige boodschappen die jou kunnen helpen. Je kan er voor kiezen om bepaalde dingen niet te vervangen of te eten.

Je krijgt het stappenplan als pdf bestand in de mail, je kan het daardoor lezen op je telefoon, tablet en computer. Je hebt er geen e-reader voor nodig!

Nee, juist niet! Ik laat je zien dat je kan afvallen met gewoon normaal
eten. Op mijn website staan avond maaltijden die je ook gewoon kan maken
voor je gezin. Psst.. ik heb zelfs een heel ebook gemaakt met alleen
maar makkelijke avond maaltijden, allemaal gezinsproof. Kortom: nee je kan gewoon met je gezin mee eten.

Alle avondmaaltijden kunnen gemaakt worden met vlees of met een vleesvervanger.

Twijfel je? Snap ik hoor. En zolang je twijfelt en niet echt gemotiveerd ben om aan de slag te gaan is alles zonde van je geld. Kies echt voor jezelf en maak de afspraak met jezelf dat je er echt voor gaat. Dan lukt het jou zeker!

Er zitten twee voedingsschema’s in het stappenplan. Een van 1600 calorieën en een van 1800 calorieën. Beide schema’s zijn voor 14 dagen.

Stel je even voor:

We zijn een paar maanden verder…. De zon schijnt, je zit lekker in je vel. Je trekt kleding aan die je mooi vindt en je bent niet bezig alles van jezelf te bedekken Je hebt meer energie je zit lekkerder in je lichaam en in plaats van schaamte voel je trots. Trots op jezelf, op je lichaam en op het feit dat je echt iets voor jezelf hebt gedaan. Komende zomer zit jij lekker in je vel en ben je super trots op jezelf!
En, heel belangrijk, jij bent voor altijd verlost van de vreselijke dieet cultuur.
Deze zomer ben jij trots op wie je bent. Niet alleen vanwege het verlies van een paar kilo’s, maar ook omdat je oprecht trots bent op wat je hebt bereikt..

Succesverhalen

EasyDailyFood Review

Afvallen zonder dieet – stappenplan

€ 49

Heb je een vraag? Stuur mij een mailtje op marijke@easydailyfood.com