Banaan & salted caramel ontbijt

banaan salted caramel ontbijt

Ben jij net als ik, gek op ontbijten? Voor mij is het echt mijn favoriete maaltijd van de dag. Maar misschien ben jij nu nog geen ontbijt fan, maar kan ik jou door dit banaan caramel ontbijt overhalen om tóch zin te hebben om dit te maken? Ik hoop het! Want dit super simpele, maar o zo lekkere ontbijt wil je echt eens proberen!

 

banaan salted caramel ontbijt

 

Dit banaan & salted caramel laagjes ontbijt bevat 275 calorieën

 

Dit recept is voor 1 portie

Ingrediënten

  • 1 banaan
  • 180 gram magere kwark
  • 100 gram salted caramel pudding (melkunie)
  • 6 gram gepofte tarwe
  • 1 gram spinkels

 

banaan salted caramel ontbijt

 

Bereiding

1. Snij de banaan in plakjes en pak een mooi (of lelijk) glaasje.

2. Verdeel nu in laagjes de volgende ingrediënten in deze volgorde:

  • de helft van de magere kwark, halve banaan in plakjes, de helft van de gepofte tarwe, de helft van de salted caramel pudding. Dan weer kwark, gepofte tarwe, salted caramel, banaan plakjes en als laatste een paar sprinkels.

3. En wil jij liever een andere volgorde dan kan dat natuurlijk ook!

 

banaan salted caramel ontbijt

 

 

Geniet ervan!

En nu ben ik  heel benieuwd of jij dit lekkere banaan en salted caramel ontbijtje gaat maken! Maak er dan vooral een leuke foto van en tag mij op instagram, vind ik zo leuk! Mijn instapagina is @easydailyfoodcom.

 

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022