Banaan & salted caramel ontbijt

banaan salted caramel ontbijt

Ben jij net als ik, gek op ontbijten? Voor mij is het echt mijn favoriete maaltijd van de dag. Maar misschien ben jij nu nog geen ontbijt fan, maar kan ik jou door dit banaan caramel ontbijt overhalen om tóch zin te hebben om dit te maken? Ik hoop het! Want dit super simpele, maar o zo lekkere ontbijt wil je echt eens proberen!

 

banaan salted caramel ontbijt

 

Dit banaan & salted caramel laagjes ontbijt bevat 275 calorieën

 

Dit recept is voor 1 portie

Ingrediënten

  • 1 banaan
  • 180 gram magere kwark
  • 100 gram salted caramel pudding (melkunie)
  • 6 gram gepofte tarwe
  • 1 gram spinkels

 

banaan salted caramel ontbijt

 

Bereiding

1. Snij de banaan in plakjes en pak een mooi (of lelijk) glaasje.

2. Verdeel nu in laagjes de volgende ingrediënten in deze volgorde:

  • de helft van de magere kwark, halve banaan in plakjes, de helft van de gepofte tarwe, de helft van de salted caramel pudding. Dan weer kwark, gepofte tarwe, salted caramel, banaan plakjes en als laatste een paar sprinkels.

3. En wil jij liever een andere volgorde dan kan dat natuurlijk ook!

 

banaan salted caramel ontbijt

 

 

Geniet ervan!

En nu ben ik  heel benieuwd of jij dit lekkere banaan en salted caramel ontbijtje gaat maken! Maak er dan vooral een leuke foto van en tag mij op instagram, vind ik zo leuk! Mijn instapagina is @easydailyfoodcom.

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop