Brabantia Bo Touch Bin!

brabantia bo touch bin

Een prullenbak is een prullenbak? Nou nee. Ja natuurlijk gebruik je elke prullenbak voor hetzelfde, namelijk het weggooien van je vuilnis. Maar een prullenbak hoeft niet alleen maar functioneel te zijn. Er zijn tegenwoordig namelijk hele mooie exemplaren te krijgen. Brabantia heeft een nieuwe lijn prullenbakken die naast functioneel, ook ontzettend mooi zijn om te zien. Namelijk de Bo Touch Bin!

Misschien heb je er nog nooit zo bij nagedacht, maar een prullenbak staat natuurlijk √°ltijd in het zicht. Wanneer je bij mij thuis vanuit de gang naar de woonkamer wil, sta je meteen in de keuken. Wanneer je recht vooruit kijkt zie je dan ook meteen de prullenbak. Extra leuk om er een mooi exemplaar voor uit te zoeken toch?

 

Brabantia back in the day

Vroeger hadden wij al een Brabantia prullenbak in de keuken staan. Ik herinner het mij nog heel goed omdat het echt een hele mooie was. Nou hoor ik je denken ‘uuuhh hoe kan je nou een nog weten hoe de prullenbak er 25 jaar geleden uit zag’. Maar wij hadden dan ook een hele bijzondere. Glimmend wit met een zalm roze bloem erop. Super mooi!

brabantia bo touch bin

Bo Touch Bin

Een prullenbak zo als je die nog nooit gezien hebt, dat is de Bo Touch Bin. Een Brabantia prullenbak is zowieso mooi, maar de nieuwe Bo Touch Bin spant wat mij betreft de kroon. Het lijkt op een design bijzet tafeltje, maar nee het is toch echt een prullenbak. De Bo Touch Bin is naast heel mooi ook nog eens duurzaam geproduceerd en heeft het ‘Cradle to Cradle’ certificaat. Wat betekend dat er tijdens het produceren rekening gehouden wordt met (her)gebruik van materialen en duurzame energie.

Je kan bij deze prullenbak zelf kiezen hoe je deze aan de binnenzijde wil vormgeven. Wil je 1 grote afvalemmer, of misschien 2? Of zelfs 3? Het kan allemaal en kan dus aangepast worden naar je eigen wens. De Bo Touch Bin is verkrijgbaar in de kleuren van zwart, tot wit tot rood. Mijn favoriete kleur is de witte variant op de foto hierboven. Zo mooi en stijlvol.

 

brabantia go touch bin

 

 

Heb jij deze Bo Touch Bin al eens eerder gezien? En in welke kleur zou jij deze het liefst hebben?

 

 

Naast je keuken opleuken met een mooie prullenbak, kan je ook kiezen voor een hele toffe retro waterkoker. Mijn favorieten kan je hier vinden.

 

 

Dit artikel is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

 

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop