Calorieën in verse broodjes AH

calorieën in verse broodjes albert heijn

Hoeveel calorieën zitten er in de verse broodjes van de AH? Dat laat ik jou hier zien! Op de website van de AH kan je al heel veel calorieën vinden. Maar die zijn allemaal per 100 gram en niet per broodje. Dus hoeveel calorieën bevat nou een broodje? Ik zocht het voor je uit!

 

Welke broodjes bevatten het minste calorieën

Wanneer je bezig bent met letten op je gewicht of misschien ben je wel bezig met afvallen? Dan is het handig om te letten op de voedingswaarde in producten. Een valkuil die je wellicht niet snel zal bedenken zijn het aantal calorieën in verse broodjes. Bijvoorbeeld bij de bakker of de supermarkt. Een veel gestelde vraag is dan ook ‘welke broodjes bevatten het minste calorieën’. Alle verse of afbak broodjes bevatten een stuk meer calorieën dan een gewone snee brood. Dus ben jij bezig met letten op jouw gewicht? Of wil jij een beetje afvallen? Dan is de beste keuze om gewoon volkoren brood te eten met mager broodbeleg. Hier vind je een hele lijst met mager broodbeleg.

Maar soms heb je gewoon zin in een lekker vers broodje toch? Ohh man, alleen de geur is al heerlijk! Dus heb jij zin in een lekker vers broodje van de supermarkt? Neem dit dan gewoon en geniet ervan. Maar het is altijd goed om je bewust te zijn van wat je eet. Dus ben jij benieuwd naar het aantal calorieën in verse broodjes? Lees dan snel verder!

calorieën in verse broodjes albert heijn

Afvallen zonder dieet?

Wanneer je bezig bent met afvallen denk je al snel aan alleen maar groente, fruit, salades en andere gezonde dingen. Maar een taartje of een lekker broodje eten tijdens het afvallen kan ook gewoon hoor! Wil je meer weten over afvallen zonder op dieet te gaan? Bekijk mijn ebook hier!Afvallen zonder dieet

 

Overzicht calorieën afhaalbroodjes

Bij de supermarkt liggen ontzettend veel afhaalbroodjes. Ik heb de meest populaire broodjes bekeken, gekocht en gewogen om er zo achter te komen hoeveel calorieën de broodjes bevatten. Want online kan je wel vinden hoeveel calorieën de broodjes per 100 gram zijn. Maar ja, de broodjes wegen nou eenmaal niet precies 100 gram dus aan die informatie heb je niet zoveel. Daarom heb ik hier een overzicht van de calorieën in afhaalbroodjes!

 

1. Kaiserbroodje

calorieën in verse broodjes ah

Een van de meest bekende en populairste afhaalbroodjes zijn toch wel de kaiserbroodjes denk ik. Een kaiserbroodje bevat 167 calorieën per broodje

 

2. Croissant

calorieën in verse broodjes ah

Het een na populairste broodje is toch wel de welbekende croissant. Persoonlijk niet mijn favoriet maar ik weet dat het wel de favoriet is van vele! Een petit croissant bevat 182 calorieën per broodje

 

3. Chocolade broodje

calorieën in verse broodjes ah

Ohhh man wat vind ik dit lekker, deze heerlijke chocolade broodjes. Doen mij altijd denken aan vakantie! Een chocolade broodje bevat 283 calorieën

 

4. Luxe speltbol

calorieën in verse broodjes ah

Heerlijk luxe broodje met maanzaad en sesamzaadjes boven op. Deze luxe speltbol bevat 360 calorieën per bol.

 

5. Kaneelbroodje

calorieën in verse broodjes ah

Dit heerlijke kaneelbroodje is ook nog eens vegan. Perfect want zo kan mijn zoontje (die heeft een koemelkallergie) er ook lekker van genieten! Dit kaneelbroodje bevat maar liefst 428 calorieën!

 

Aantal calorieën

Het gewicht van de broodjes verschilt altijd een beetje per broodje. Om zo zorgvuldig mogelijke informatie te kunnen geven heb ik van elk type broodje twee gekocht. Ik heb steeds beide broodje gewogen en hier het gemiddelde van genomen. Het aantal calorieën kan daarom iets afwijken omdat niet elk broodje precies gelijk is qua gewicht. Wil je nu meer van dit soort overzichten en tips? Volg mij dan op instagram!

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop