6x celebrity dieet geheimen

celebrity-dieet-geheimen

Als ik een gokje zou moeten wagen zou ik zeggen dat er ongeveer 120.526 verschillende soorten diëten zijn. Maar naast specifieke diëten heb je steeds meer stromingen qua voeding. Zo heb je bijvoorbeeld Paleo, Atkins & het South-beach dieet, om maar wat te noemen. Dit is een mix tussen een dieet en een levensstijl. Je doet dit vaak niet voor een korte periode om af te vallen maar juist om jezelf gezonde, nieuwe, eetgewoontes aan te leren.

Bij celebrities is het vaak belangrijk om in-shape te zijn. Ze staan miljoenen keren op de foto en worden overal op afgerekend. Ik ben op zoek gegaan naar een paar dieet trucjes die celebrities gebruiken!

 

 

Lees mee voor de dieet geheimen van de sterren..

 

Tijdens het zoeken naar deze dieetgeheimen kwam ik erg vaak Beyonce’s toverdrankje tegen. Zij neemt om snel af te vallen een drankje gemaakt van Ahorn-siroop, citroensap, water en cayenne peper. Maar of je dat een week volhoud vraag ik mij af..

celebrity-dieet-geheimen.1.0

 

Iemand die ook af en toe een sap kuur houdt is Adriana Lima, Mrs. Supermodel. Als top model is het natuurlijk belangrijk om je lichaam in-shape te houden aangezien je dit nodig hebt voor je werk. Zij neemt met enige regelmaat een 9-daagse sapkuur en geeft aan dat dit niet moeilijk is om vol te houden.. jaaaaa…ja..

 

Gwyneth Paltrow maakt niet zo zeer gebruik van een dieet maar heeft zichzelf een levensstijl aan gemeten qua voeding. Zij houdt zich aan een organische leefstijl, dit zijn o.a. groente die zonder kunstmatige stoffen geteeld zijn, en eet geen vlees, zuivel en cafeïne. Ook eet zij geen snoep en ander voorverpakte, onnatuurlijke producten. Klinkt prima!

celebrity-dieet-geheimen.1.0

 

Salma Hayek (by the way waar is zij gebleven?!) neemt op momenten dat zij snel gewicht kwijt wil een sap kuur van een week. Hierbij drinkt zij dus alleen bepaalde sappen en drankjes die gewichtsverlies stimuleren. O jee, een week geen eten, ik moet er niet aan denken!

 

Katie Holmes schijnt af en toe periodes te hebben waarin zij alleen rauw eten eet. Denk aan rauwe groente, zeewier, noten & zaden. Ze zegt dat dit haar helpt om haar lichaam gezond te houden.

 

Kim Kardashian, wie kent haar niet, schijnt zich te houden aan een gluten vrij dieet en zweert hierbij. Gluten zit in ontelbaar veel producten als brood, pizza & crackers. Maar ook in soepen, sauzen en snoep.

 

Misschien niet nodig om te vermelden maar ik doe het toch; Ik ben absoluut geen voedingsspecialist en zal nooit iemand adviseren om aan een dieet te beginnen. Dit artikel is alleen bedoeld voor ‘leuke weetjes’ 🙂

 

 

Dit vind je misschien ook leuk..