FOOD TIP I Cheesecake van de HEMA

cheesecake van de hema

Stel, er is iemand jarig en je hebt geen zin om zelf een taart te maken. Herkenbaar? Nou dan heb ik een hele goede tip voor je, namelijk deze cheesecake van de HEMA. Ik kocht deze een hele tijd geleden toen wij iets te vieren hadden. De taart is zo-ontzettend-lekker! Perfect mix van romig met een stevige bodem, zoet en fris tegelijk!

Aangezien ik iedereen een fantastische-taart-ervaring gun, deel ik deze tip graag met je! De taart kost slechts €6,- en dan heb je echt een van de lekkerste taartjes die ik ooit heb gegeten.

 

cheesecake van de hema

 

Cheesecake van de HEMA

De cheesecake van de HEMA is een frambozen cheesecake met witte chocolade schaafsel er bovenop. Het is een klein taartje voor ongeveer 6 personen. De taart heeft een lekkere stevige bodem, met daarin heerlijke cheesecake vulling met boven op een frambozen gelei, jummmm jum!

 

cheesecake van de hema

cheesecake van de hema

 
 

Dus ben je binnenkort jarig? Of heb je gewoon zin in taart? Want waarom alleen taart eten als je jarig bent! Probeer dan eens dit heerlijke taartje van de HEMA!

 

 

Heb jij de cheesecake van de HEMA al eens geprobeerd?

 

 

Dit artikel is niet gesponsord. Het is gewoon een ontzettend lekker taartje waar ik enthousiast over ben!

 

 

easy daily food

Welkom op mijn website!

Ik ben Marijke, dol op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten. Van verrukkelijke tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Gezond eten is allesbehalve saai. Ontdek mijn lekkere recepten en afvaltips hier. Meer uitleg over hoe je kan afvallen zonder dieet? Bekijk dan mijn webshop!

Zoek je een recept? Gebruik de handige zoekbalk. Van ontbijt tot zalige desserts, hier vind je het.

Leun achterover, laat je inspireren en geniet!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022