FOOD TIP I Cheesecake van de HEMA

cheesecake van de hema

Stel, er is iemand jarig en je hebt geen zin om zelf een taart te maken. Herkenbaar? Nou dan heb ik een hele goede tip voor je, namelijk deze cheesecake van de HEMA. Ik kocht deze een hele tijd geleden toen wij iets te vieren hadden. De taart is zo-ontzettend-lekker! Perfect mix van romig met een stevige bodem, zoet en fris tegelijk!

Aangezien ik iedereen een fantastische-taart-ervaring gun, deel ik deze tip graag met je! De taart kost slechts €6,- en dan heb je echt een van de lekkerste taartjes die ik ooit heb gegeten.

 

cheesecake van de hema

 

Cheesecake van de HEMA

De cheesecake van de HEMA is een frambozen cheesecake met witte chocolade schaafsel er bovenop. Het is een klein taartje voor ongeveer 6 personen. De taart heeft een lekkere stevige bodem, met daarin heerlijke cheesecake vulling met boven op een frambozen gelei, jummmm jum!

 

cheesecake van de hema

cheesecake van de hema

 
 

Dus ben je binnenkort jarig? Of heb je gewoon zin in taart? Want waarom alleen taart eten als je jarig bent! Probeer dan eens dit heerlijke taartje van de HEMA!

 

 

Heb jij de cheesecake van de HEMA al eens geprobeerd?

 

 

Dit artikel is niet gesponsord. Het is gewoon een ontzettend lekker taartje waar ik enthousiast over ben!

 

 

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop