Daily Foto’s #1 deel 1

Er is weer een nieuwe rubriek op EasyDailyFood,  DAILY FOTO’S! Bij andere bloggers vind ik het altijd erg leuk om de blogger achter de website een beetje te leren kennen. Het leek mij daarom leuk om via mijn Instagram foto’s en andere foto’s een overzichtje te maken. Dit keer een overzichtje van foto’s tijdens de vakantie in Frankrijk van de afgelopen maand!

 

Dit is deel 1, deel 2 zet ik binnenkort online, er waren iets teveel foto’s voor 1 artikel 😉

dailyfood1.7

Dit jaar hebben wij gekozen om naar Frankrijk te gaan en zijn op een zondag gaan rijden rond een uur of 13.00 s middags. Hebben de eerste dag 5 uurtjes gereden en de 2e dag ook. Wel zo lekker voor onze dochter, en zelf ben ik ook geen groot fan van lange autoritten! Voor onderweg had ik lekker gezond eten gemaakt. Ik ben namelijk zo iemand die bij een tankstation het hele chocolade schap leeg wil eten. Vandaar vers fruit e.d. mee in een ouderwetse koelbox :).

dailyfood1.5

Eenmaal aangekomen op de camping bleek dat we bijna de enige waren haha. Spot onze auto op de rechter foto (als je ‘m kan vinden). Wij kwamen op 14 juni aan, dit is natuurlijk het voorseizoen maar dit was wel erg rustig. Gelukkig kwamen er de 2e week wat meer mensen op de camping.

dailyfood1.1

Ontbijtjes op vakantie zijn toch echt wel fantastisch. Thuis eet ik vaak gewoon kwark een smoothie of een cracker. Maar in Frankrijk at ik naast stokbrood af en toe deze pain au chocolat! Super lekker. De rechter ontbijtgranen leken mij erg lekker voor de variatie. Deze had echter zooooveel chocolade dat het gewoon niet lekker meer was.

dailyfood1.3

Op de camping was van alles te doen (niks gedaan uiteraard, zo ben ik dan ook wel weer) maar leuk om te kijken hoe de andere camping gasten onder andere gingen waterskiën aan een soort mechanisch touw. Mijn dochtertje vond het ook prachtig. Met een lekker rose biertje erbij (voor mij dan heh, niet voor mijn dochter, voordat er verwarring ontstaat 🙂 )!

dailyfood1.6

Hoe het mogelijk is weet ik niet, maar ik was helemaal vergeten om een boek mee te nemen op vakantie, echt waar! Komt waarschijnlijk omdat ik thuis amper nog een boek lees omdat ik in mijn vrije tijd vaak bezig ben met mijn blog. Daarom in de camping winkel dit engelse boek gekocht, erg leuk! En samen met mijn favoriete koffie een leuke bezigheid in de zon.

 

Dit was deel 1 van de foto’s, deel 2 zet ik binnenkort online! Hoop dat je het leuk vond om te lezen en zo een kijkje in mijn leven te krijgen!

 

Volg je mij al op Social Media?
Facebook Twitter Pinterest Instagram

profiel foto instagram

Hi,

Leuk dat jij er bent! Ik ben gek op lekker eten en het delen van heerlijke, gezonde recepten!

Van een gezonde tiramisu tot snelle speculaas cheesecake en meer lekkers!

Ik laat jou graag zien dat je zelfs met deze makkelijke en lekkere recepten gewoon kan afvallen.

Bekijk mijn duidelijke stappenplan hier!

-X- Marijke

Vergeet niet mijn Instagram te volgen @easydailyfoodcom voor dagelijkse recepten en afvaltips!

Webshop