Daily foto’s #4

Het is alweer ontzettend lang geleden dat ik een persoonlijk artikeltje de wereld in slingerde. Ik dacht wat is nou een beter moment om er weer een te maken, dan in de eerste maand van het jaar. Ja ja, het lijkt nu alsof ik goede voornemens heb maar dat is helemaal niet zo hoor. Het is eigenlijk zo, sinds ik Instagram heb deel ik daar vaak persoonlijke foto’s waardoor ik vergeet om ook een overzichtje op mijn blog te plaatsen. Maar goed, daar ga ik nu verandering in brengen.

Kijk mee naar de foto’s van de afgelopen tijd!

daily6

Een vriendin van mij werkt bij Rinsma in Gorredijk. Kom je uit het noorden van het land dan weet je vast wel dat dit een enorme winkel is met prachtige kleding en dat er een schoenen winkel bij in zit. Vorige week was elk 2e artikel gratis dus er moest gewinkeld worden! Oppas geregeld voor mini-me (ja ik ben graag goed voorbereid, haha). Het was alleen zooooo druk in de winkel dat ik na 45 minuten slechts 3 paar schoenen had gepast en helaas niks meegenomen!

 

002Onze dochter is gek op spelletjes. Ik vond dit leuke spelletje in de speelgoedwinkel en ze is er helemaal weg van. Heb je ook een peuter? Kijk dan even naar dit spelletje in de winkel.

 

004

Nadat we het babybedje een hele tijd geleden uit elkaar hebben gehaald en hebben vervangen voor een mooi peuterbedje moest haar kamertje nog even aangekleed worden. Ik vond dit roze tafeltje bij de Action en het rieten stoeltje komt uit mijn eigen kinderkamer van vroeger. Leuk! O en het hysterische kleed komt van de IKEA.

 

daily9

Mini-me is gek op puzzelen en verslijt de ene na de andere. Mijn ouders passen af en toe op haar en hadden een puzzel app gedownload. Ze vind het fantastisch, dus zelf ook gedownload. Scheelt een hoop puzzels aanschaffen :).

 

daily5

Afgelopen maand bestond mijn blog 1 jaar! WOOHOOO! Zo leuk. Alles over mijn blogverjaardag kan je hier lezen. Dus mocht je benieuwd zijn naar de cijfers en wat ik het komende jaar wil? In dat artikel lees je alles.

 

011

De pop van mini moet altijd mee als we op de fiets weg gaan en die zit dan ook veilig achter op ;).

 

014

De afgelopen tijd heb ik weer een aantal lekkere gerechten op de foto gezet waaronder deze lekkere avocado quesedilla. Binnenkort natuurlijk online!

 

daily8

Op nieuwjaarsdag gingen we al vroeg op pad om op bezoek te gaan bij mijn oma. Dit is al vanaf dat ik klein was traditie en die zetten we elk jaar weer voort! Dus 11.00 op nieuwjaarsdag waren we al aan de koffie met de rest van de familie. Gezellig!

 

007

Uiteraard begin ik net als iedereen het nieuwe jaar een stukje gezonder dan 2015 is geëindigd haha. Na al het eten en drinken van de laatst weken van december ben ik weer begonnen met lekkere smoothies als ontbijt. De hele maand januari staat trouwens EASY DAILY FOOD in het teken van gezonde recepten. Dus wil je dit jaar ook een beetje gezond beginnen? Check dan vooral de site deze maand!

 

001

Om de gezonde trend even door te zetten heb ik deze heeeeerlijke gezonde brownies gemaakt. Nog niet gezien? Zeker even doen want ze smaken lekker vet maar zijn gewoon gezond.

 

003

Al een jaar heeft de deur tussen de gang en de keuken bij ons een soort lelijke beige kleur. Al die tijd zoeken we al een kleur om de deur mee te verven maar konden het niet eens worden over welke kleur dit moest worden. En aangezien ik wit en grijs saai vind besloot ik dat de deur wel roze geverfd kon worden. Mijn vriend was zo lief om te zeggen ‘nou, oke prima doe maar dan’. Haha. YES MISSION COMPLETED! Dus wij hebben binnenkort een roze deur in huis :).

 

Dit waren weer een paar foto’s van de afgelopen tijd. Wil je meer foto’s zien? Volg me dan op Instagram, vind ik leuk :).

 

Volg jij EASYDAILYFOOD al op social Media?
Facebook Twitter Pinterest Instagram

easy daily foodHi,

Wat leuk dat jij hier bent!

Ik deel hier al mijn lekkere, makkelijke en gezonde recepten! Denk aan een gezonde tiramisu, een snelle speculaas cheesecake en nog veel meer 😀

Daarnaast deel ik veel tips & tricks over afvallen zonder dieet. Bekijk hiervoor vooral ook even mijn ebook!

Zoek je een specifiek recept? Via de zoekfunctie rechts bovenin kan je het makkelijk vinden. Verder kan je hier van alles vinden, van lekkere weekmenu’s tot gezonde snacks en toetjes.

ENJOY!

-X- Marijke

Webshop

We Mogen Weer 2022We Mogen Weer 2022